2018-06-22 06:50


Uraganul IRMA: ultimul BILANȚ indică 12 morți

 |  10:06
Uraganul IRMA: ultimul BILANȚ indică 12 morți

Uraganul Irma a provocat, până acum, moartea a cel puțin 12 persoane, în urma trecerii sale devastatoare prin Florida, potrivit ultimului bilanț furnizat de serviciile de salvare ale acestui stat din sud-estul SUA.

"Numărul de decese confirmate care pot fi atribuite uraganului Irma se ridică în prezent la 12", a declarat pentru AFP Alberto Moscoso, un purtător de cuvânt al serviciilor de urgență din Florida.

Irma a lăsat în urmă pagube considerabile în special în arhipelagul Keys, unde 85% dintre locuințe au fost total sau parțial distruse. Este locul care a fost lovit primul de Irma pe teritoriul SUA duminică dimineață, când uraganul era însoțit de rafale de vânt de peste 215 km/h.

În restul statului Florida, afectat mai puțin grav, viața a început să-și reia cursul normal. Peste 15 milioane de persoane nu dispun în continuare de electricitate, cărora li se adaugă un milion de persoane în statul vecin Georgia. 

Aeroportul din Miami și-a reluat marți parțial activitatea, operând la 30% din capacitate. Orașul nu a fost scutit de furturi și 25 de persoane au fost arestate, potrivit serviciilor de poliție.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-09-13

TAGURI: uragan irma, bilant, morti

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
13 Sep 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/66226148
Random imageUltimele stiri

Apa Nova