2017-11-23 09:36


Uraganul IRMA: ultimul BILANȚ indică 12 morți

 |  10:06
Uraganul IRMA: ultimul BILANȚ indică 12 morți

Uraganul Irma a provocat, până acum, moartea a cel puțin 12 persoane, în urma trecerii sale devastatoare prin Florida, potrivit ultimului bilanț furnizat de serviciile de salvare ale acestui stat din sud-estul SUA.

"Numărul de decese confirmate care pot fi atribuite uraganului Irma se ridică în prezent la 12", a declarat pentru AFP Alberto Moscoso, un purtător de cuvânt al serviciilor de urgență din Florida.

Irma a lăsat în urmă pagube considerabile în special în arhipelagul Keys, unde 85% dintre locuințe au fost total sau parțial distruse. Este locul care a fost lovit primul de Irma pe teritoriul SUA duminică dimineață, când uraganul era însoțit de rafale de vânt de peste 215 km/h.

În restul statului Florida, afectat mai puțin grav, viața a început să-și reia cursul normal. Peste 15 milioane de persoane nu dispun în continuare de electricitate, cărora li se adaugă un milion de persoane în statul vecin Georgia. 

Aeroportul din Miami și-a reluat marți parțial activitatea, operând la 30% din capacitate. Orașul nu a fost scutit de furturi și 25 de persoane au fost arestate, potrivit serviciilor de poliție.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-09-13

TAGURI: uragan irma, bilant, mortiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
13 Sep 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/66226148
Random imageUltimele stiri


Apa Nova