2018-09-26 18:00


VIDEO. Maia Sandu: Alegerile anticipate, cea mai bună soluţie pentru Republica Moldova

 |  13:37
VIDEO. Maia Sandu: Alegerile anticipate, cea mai bună soluţie pentru Republica Moldova

Maia Sandu, fost ministru al Educației în Republica Moldova, a declarat marţi, la Interviurile Europa FM, că noul premier moldovean, Pavel Filip le va cere liderilor români să deblocheze o primă tranșă din ajutorul financiar în valoare de 150 de milioane de euro pentru Republica Moldova. Aceasta a susţinut că alegerile anticipate sunt cea mai bună soluție pentru moldoveni. VIDEO mai jos.

Din cauza instabilității politice, președintele Klauss Iohannis a refuzat, la sfârșitul anului trecut, să promulge legea prin care România trimitea la Chișinău acest ajutor financiar.

Maia Sandu este de părere că România trebuie să încerce să-și asume rolul de negociatori între noua putere și cei care protestează în stradă.

Criza de la Chișinău continuă, liderul Platformei DA (Demnitate și Adevăr) Andrei Năstase dându-le liderilor de la putere un ultimatum.

Mai exact, acesta le-a cerut să-și dea demisia și să accepte până joi, organizarea alegerilor anticipate cel târziu în luna aprilie.

Maia Sandu a mai precizat că, și din punctul său de vedere, alegerile anticipate sunt cea mai bună soluție pentru Republica Moldova.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-26

GALERIE MEDIA


TAGURI: video, maia sandu, alegeri, anticipate, buna, solutie, republica, moldova
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...