2019-01-18 17:54


VIDEO. Primele imagini cu fetiţa prinţului Williams şi a soţiei sale Catherine

 |  08:03
VIDEO. Primele imagini cu fetiţa prinţului Williams şi a soţiei sale Catherine

Prințul William și soția sa Catherine și-au făcut pentru scurt timp apariția împreună cu fetița lor, născută sâmbătă dimineaţa, pentru o ședință foto în fața sutelor de jurnaliști care s-au adunat în fața maternității Saint Mary din Londra, informează AFP, citat de Agerpres.

Noua membră a familiei regale era acoperită cu un șal alb şi a apărut în brațele mamei sale, Kate, cu William alături de ele.

Cuplul princiar a plecat la scurt timp din spital, Kate şi Williams urcându-se într-un Range Rover negru, escortat de mai multe vehicule și motociclete ale Scotland Yard în direcția Palatului Kensington, reședința lor din Londra.

În cursul după amiezii de sâmbătă, fratele micii prințese, George, a venit la spital alături de tatăl său, el salutându-i pe ziariști cu mâna.

Prințesa, care s-a născut în dimineața zilei de sâmbătă la 08.34 a.m. (07.34 GMT), este cel de-al cincilea strănepot al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și al patrulea pretendent în ordinea succesiunii la tronul coroanei britanice după bunicul său, prințul Charles, tatăl său, prințul William, și fratele său, prințul George.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-03

GALERIE MEDIA


TAGURI: video, primele, imagini, fetita, print, williams, sotie, catherine, naste, sambata, dimineata, sedinta, foto
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...