2018-12-14 19:19


VIDEO. Statul Islamic, noi ameninţări la adresa Marii Britanii

 |  09:59
VIDEO. Statul Islamic, noi ameninţări la adresa Marii Britanii

Gruparea jihadistă Statul Islamic (SI) a lansat noi ameninţări la adresa Marii Britanii, într-o nouă înregistrare video a execuţiei a cinci "spioni", relatează AFP în pagina electronică, citată de Mediafax. VIDEO mai jos.

Înregistrarea începe cu "mărturisirile" în faţa camerei de filmat a cinci bărbaţi care se declară originari din Rakka. Aceştia sunt prezentaţi de către un jihadist ca fiind "spioni".

Se pot observa cinci bărbaţi îmbrăcaţi în combinezoanele portocalii ale ostaticilor SI, în genunchi, în faţa a cinci bărbaţi care au feţele acoperite cu cagule, toţi fiind înarmaţi cu pistoale.

"Acesta este un mesaj pentru David Cameron. Este uimitor să auzi astăzi că un lider insignifiant ca tine contestă puterea Statului Islamic", afirmă în engleză unul dintre jihadişti.

"Vom continua să purtăm jihadul, să traversăm frontiere şi, într-o zi, vă vom invada teritoriul, unde vom guverna după sharia. Tuturor celor care vor să lupte sub steagul lui Cameron (...) (le transmitem): voi credeţi cu adevărat că Guvernului îi va păsa de voi atunci când veţi cădea pe mâna noastră? Sau vă va abandona, aşa cum i-a abandonat pe aceşti spioni şi pe cei care au venit înaintea lor?", ameninţă jihadistul.

La finalul discursului, cei cinci bărbaţi sunt executaţi cu un glonţ în cap.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-04

GALERIE MEDIA


TAGURI: video, statul, islamic, nou, amenintare, marea britanie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...