2017-01-18 10:20

EXTERNE


VIDEO: Concursul de gafe al candidaţilor republicani la preşedinţia SUA

 |  15:26
VIDEO: Concursul de gafe al candidaţilor republicani la preşedinţia SUA

Candidaţii republicani la alegerile prezidenţiale din Statele Unite ale Americii se întrec în declaraţii controversate şi gafe care fac înconjurul întregii ţări, dar şi al lumii. Într-un interval relativ scurt de timp, trei dintre figurile principale ale partidului care pare că este favorit actualmente în sondajele de opinie, au fost autorii unor gafe monumentale care ar putea să aibă un efect de bumerang asupra campaniilor desfăşurate în interiorul partidului pentru desemnarea candidatului care-l va înfrunta pe Barack Obama la alegerile din noiembrie 2012.

Candidatul de culoare Herman Cain a devenit ţinta ironiilor după ce, în cadrul unui interviu care nu se anunţa o provocare pentru acesta, a dovedit că nu este pus la curent cu una dintre cele mai fierbinţi situaţii care s-a petrecut pe mapamond în acest an: intervenţia militară a NATO din Libia. Acesta s-a bâlbâit de mai multe ori, a gesticulat nervos, părând mai degrabă un şcolar prins cu lecţia neînvăţată decât un potenţial preşedinte al SUA. În cele din urmă, Cain s-a dat bătut şi a recunoscut că nu este pregătit să răspundă.

Mormonul Mitt Romney, văzut de mulţi drept favoritul principal al republicanilor, a şocat audienţele în cadrul unei emisiuni televizate, atunci când a sugerat nici mai mult, nici mai puţin, că l-ar „spânzura” pe actualul preşedinte, Barack Obama.

De asemenea, Rick Perry, a fost incapabil să enunţe unul dintre principalele puncte ale programului său politic, în contextul scăderii cheltuielilor guvernamentale. Acesta nu a reuşit să enunţe care vor fi primele trei departamente care sunt vizate de restructurări. Chiar dacă s-a simţit jenat de situaţie, acesta a avut puterea de a râde cu poftă de propria sa gafă. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-12-18

TAGURI: gafe, SUA, presedinte, campanie, video, youtube, obamaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image