2018-12-11 17:50


Viktor Orban: Este în interesul nostru să „ameliorăm” Uniunea Europeană

 |  17:49
Viktor Orban: Este în interesul nostru să „ameliorăm” Uniunea Europeană

Criticat în Uniunea Europeană pentru solicitarea sa de a reintroduce pedeapsa cu moartea, Viktor Orban se declară încrezător în viitorul european al Ungariei. Liderul de la Budapesta a dat asigurări că se va opune tuturor politicienilor care vor să separe Budapesta de comunitatea UE.

Prim-ministrul Ungariei, conservatorul Viktor Orban, a declarat vineri că țara sa nu va părăsi Uniunea Europeană, ci își revendică dreptul de a o îmbunătăți. „Pentru noi, ungurii, este vorba de casa noastră. Este în interesul nostru să o ameliorăm, nu să o părăsim”, a spus liderul maghiar, citat de Agerpres. Orban a adăugat că este gata să se opună tuturor acelora care se pronunță în favoarea ieșirii din UE a Ungariei.

Liderul de la Budapesta a fost criticat în ultima vreme pentru luările sale de poziție privind pedeapsa cu moartea. Premierul maghiar a explicat că pedeapsa capitală trebuie reintrodusă în codul penal pentru că anumite infracțiuni sunt mult prea grave pentru a putea fi pedepsite cu închisoarea pe viață.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-30

TAGURI: viktor, orban, uniunea, europeana, pedeapsa, capitala, moartea, budapesta, ue, amelioram
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...