2018-12-16 01:26


Viktor Orban: Ungaria are nevoie de o legislaţie pentru a reduce imigraţia

 |  16:59
Viktor Orban: Ungaria are nevoie de o legislaţie pentru a reduce imigraţia

Ungaria are nevoie de o legislație care să stopeze valul de imigranți proveniți din țări sărace, chiar dacă ar încălca normele în vigoare ale Uniunii Europene, a declarat premierul ungar Viktor Orban, relatează sâmbătă Reuters.

Bruxellesul ar trebui să permită statelor membre UE să-și stabilească propriile reguli cu privire la imigranți, adăugând că în general afluxul de imigranți nu a fost bun pentru Europa, a afirmat șeful guvernului ungar într-un interviu acordat vineri seara postului Echo TV.

'Noi nu dorim să vedem imigranți în Ungaria', a spus el. 'Dacă (alți membri UE) doresc să primească imigranți, o pot face. Însă atunci ei nu ar trebui să-i trimită înapoi aici sau prin intermediul nostru', a mai spus el.

Orban a declarat Ungaria ar trebui să ridice problema a ceea ce el a numit reguli de imigrare mult prea relaxate la nivel european, deoarece, în cadrul UE, țara sa a primit cel mai mare număr de imigranți în raport cu populația, după Suedia.

Imigranții care sosesc în Ungaria doresc în special să se mute în țări mai bogate ale UE, însă se așteaptă ca Germania, Austria și alte state să ia măsuri pentru a bloca un val tot mai mare de imigranți proveniți din țări sărace, a mai spus Orban.

Dezbatere națională din Ungaria privind imigrația va conduce probabil la o legislație care ar putea irita Bruxellesul, a adăugat el. 'Va exista o bătălie importantă, o luptă importantă (asupra legislației)', a mai spus el.

Viktor Orban a adăugat că UE, care, a spus el, este bazată pe principii creștine, are responsabilitatea morală de a ajuta țările sărace ai căror cetățeni încearcă să fugă de sărăcie în Europa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-02

TAGURI: viktor, orban, ungaria, legislatie, imigratie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


OZUN VERONICA
05 Mai 2015

nimeni nu vrea emigranti nu vrea mai ales africani si arabi dar toti fac pe marii aparatori ai drepturilor omului , Orbam este macar sincer
Random imageUltimele stiri


loading...