2018-12-15 23:40


Violențe la un protest din Germania: 125 de persoane au fost arestate

 |  19:35
Violențe la un protest din Germania: 125 de persoane au fost arestate

Numeroase persoane au fost reţinute în oraşul Weinheim, din sudul Germaniei, în urma unor confruntări violente între poliţie şi protestatari care au încercat să perturbe o conferinţă a partidului de extremă-dreapta NPD, scrie Mediafax.

Poliţia germană a reţinut 125 de persoane, între care numeroşi membri ai mişcărilor activiste de stânga, în timpul conferinţei Partidului Naţional Democrat (NPD) la Weinheim. Poliţiştii au precizat că activiştii au încercat să treacă de barierele ridicate pentru a asigura securitatea conferinţei NPD. Protestatarii au aruncat cu pietre spre forţele de ordine, care au răspuns cu gaze lacrimogene. Mii de persoane au manifestat împotriva NPD, care şi-a organizat pentru a treia oară conferinţa la Weinheim, un oraş cu 44.000 de locuitori. Guvernul local a încercat fără succes, în trecut, să împiedice desfăşurarea conferinţei partidului acolo. NPD este un partid de extremă-dreapta acuzat de xenofobie, care a evitat să fie interzis de autorităţile germane, în pofida legăturilor cu grupări interzise.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-21

TAGURI: protest, arestari, Germania
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANON
21 Noi 2015

daca nu esti un stangist esti un extremist de dreapta. deci fiti atenti, aia de dreapta care aveau autorizatie si pur si simplu vorbeau sunt extremisti. aia care au sarit la bataie nu sunt extremisti.
Random imageUltimele stiri


loading...