2019-01-20 01:02


VIOLENȚE pe străzile din Hamburg. TRUMP și PUTIN sunt martori

 |  22:09
VIOLENȚE pe străzile din Hamburg. TRUMP și PUTIN sunt martori

Cel puţin un grup de manifestanţi antiglobalizare a atacat forţele de ordine în cursul protestului de joi, de la Hamburg, faţă de summitul G20, relatează ABC News. Poliţiştii au răspuns cu tunuri cu apă. Manifestanţii protestează faţă de globalizare şi faţă de prezenţa la reuniunea G20 a preşedintelui SUA, Donald Trump, criticat pentru decizia de retragere din Acordul climatic de la Paris. Printre ei se află şi mai multe sute de anarhişti îmbrăcaţi în negru şi cu cagule pe faţă, aparent pregătiţi pentru violenţe.

Scene dramatice au loc, în aceste momente, la Hamburg, în Germania, oraș ce găzduiește summitul G20, la care participă și Donald Trump și Vladimir Putin. Forțele de ordine se află în lupte de stradă cu peste 10.000 de protestatari.

Protestul, desfăşurat sub sloganul “Welcome to Hell” (Bun venit în iad), se anunţă a fi cel mai dur dintre cele 30 organizate în marja summitului ce va avea loc vineri şi sâmbătă.

Manifestanţii au plecat de la Piaţa de Peşte, din apropiere de Elba, la iniţiativa unei “alianţe autonome şi anticapitaliste”, şi intenţionează să înconjoare centrul de conferinţe unde se vor reuni liderii G20. În fruntea cortegiului se află un banner pe care scrie “Smash G20” (Zdrobiţi G20).

În final, protestatarii vor ajunge într-o piaţă aflată la numai 300 de metri de centrul de conferinţe.

Poliţia, în stare de alertă de câteva zile, se teme că, după ce se va înnopta, vor avea loc incidente violente, în special cu militanţii de extremă-stânga. Astfel, aproximativ 20.000 de ofiţeri din toată Germania au fost desfăşuraţi în marele oraş-port.

Autorităţile se aşteaptă ca, în total în următoarele zile, până la 100.000 de manifestanţi să iasă în stradă în cele 30 de manifestaţii prevăzute, potrivit News.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-06

GALERIE MEDIA


TAGURI: hamburg, trump, putin, violente, strazi, lupte, g20
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HITLERINA BALERINA CAPDEPORC
06 Iul 2017

ca de obicei extrema stanga asociata miscarilor radicale kominterniste sunt finantate de dusmanii lui Trump//..de exemplu SOROS...in Grecia extrema stanga si Syriza sunt 100% SOROS..de ce ar fi in Germania altfel,mai ales cu o travestita EX-STASI-KGB precum HITLERINA KAZMIERCZAK-KASSNER-MERKEL facuta din sperma congelata a lui ADOLF HITLER
HITLERINA HITLEROWSKI MERKEL
06 Iul 2017

https://www.youtube.com/watch?v=LrEwes7Kghk
Random imageUltimele stiri

loading...