2018-12-19 17:59


VIRALUL ZILEI. Cum a dansat TRUMP cu săbii în Arabia Saudită

 |  13:19
VIRALUL ZILEI. Cum a dansat TRUMP cu săbii în Arabia Saudită

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, şi alţi oficiali de la Casa Albă au participat sâmbătă noaptea la dansul ceremonial cu săbii din Regatul Arabiei Saudite, relatează CNN, citat de News.ro.

Trump se apleacă în faţa şi stânga, în timp ce ţine extrem de ciudat o sabie în mână, printre oficialii de rang înalt de la Riad. Acest dans tradiţional cu săbii al bărbaţilor este cunoscut drept ”ardah”, potrivit ambasadei saudite de la Washington.

Este vorba de un spectacol care combină tobele, dansul şi rostirea de poezii -  simbolizând începutul unor evenimente importante, în special sărbători religioase din Arabia Saudită.

Internauţii au distribuit inclusiv videoclipuri în care Rex Tillerson şi Wilbur Ross dansează cu săbii în mijlocul unui grup de bărbaţi în haine tradiţionale saudite.

Alţi oficiali prezidenţiali au părut mai rezervaţi în mişcările lor de dans, printre ei numărându-se Steve Bannon, Reince Priebus şi Gary Cohn.

Şi alţi lideri internaţionali au fost nevoiţi să participe la acest ”ardah”. 

Prinţul Charles s-a îmbrăcat în 2014 într-o robă saudită ca parte a turneului săi din Orientul Mijlociu.

Şi Preşedintele George W. Bush a dansat în 2008 cu o sabie în timp ce se ţinea de braţ cu actualul rege Salman, care era atunci prinţul moștenitor al Arabiei Saudite.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-21

GALERIE MEDIA

ardah

TAGURI: trump, dans cu sabii, arabia saudita, ardah, viral, riad
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...