2018-11-14 17:40


Vlad Filat a fost condamnat la nouă ani de închisoare

 |  18:16
Vlad Filat a fost condamnat la nouă ani de închisoare

Vlad Filat, fostul premier al Moldovei, a fost condamnat. Magistrații de la Curtea de Apel Chișinău au pronunțat sentința în dosarul Filat: 9 ani de închisoare.

Magis­tra­ții au casat par­ți­al deci­zia Jude­că­to­ri­ei Buiu­ca­ni și a emis o nouă hotă­râre. CA a men­ți­nut deci­zia pri­mei instan­țe în par­tea apli­că­rii pedep­sei cu închi­soa­rea pe un ter­men de nouă ani și a modi­fi­cat doar câte­va aspec­te refe­ri­tor la con­fis­ca­rea bunu­ri­lor fos­tu­lui pre­mi­er. Sen­tin­ța moti­va­tă va fi făcu­tă la 9 decem­brie 2016, scrie timpul.md.

Vlad Filat a spus că va ataca decizia la Curtea Supremă de Justiție. ”Este o decizie ilegală. Vom merge la Curtea Supremă de Justiție.”, a spus el.

Fostul premier, Vlad Filat, a fost condamnat la nouă ani de detenție la sfârșitul lunii iunie 2016.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-11

TAGURI: vlad filat, premier moldova, condamnat inchisoare, chisinau
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIA TEREZA DE PLESHKOI
11 Noi 2016

VINE SEFU SI VA DA UN CAP IN GURA....ARE CHELIA TARE DOAR CA E CAM QIOR..........IAR EU VIN CU GEANTA VUITTON SA ADUN SPAGA....NOI SUNTEM URMASII LUI OMAR HAISSAM...PARDON...URMASII LUI OMAR TRAIAN...PARDON CIOCIOLINELE LUI BIVOLARU....EU SUNT LUPTATOAREA XENIA...PRINTESA DE LA PLESCOI-COI-COI....CARE SE BATE CU SHOBOLANII PRIN TOATE WC-URILE DIN PUSCARIE
Random imageUltimele stiri


loading...