2019-02-20 01:39


Zeci de imigranți morți, după ce două bărci s-au scufundat

 |  16:23
 Zeci de imigranți morți, după ce două bărci s-au scufundat

Cel putin 35 de imigranti s-au inecat luni, dupa ce doua barci cu care incercau sa ajunga din Turcia in Grecia s-au scufundat. 374 de persoane au murit încercând să ajungă în Europa, de la începutul anului.

Intr-unul dintre incidente, 24 de persoane au murit in apropiere de insula elena Lesbos. Mai la sud, in apropiere de coastele provinciei turce Izmir, 11 persoane au murit dupa scunfudarea barcii in care se aflau, scrie BBC.

De la inceputul anului pana la 5 februarie, statisticile Organizatiei Internationale pentru Migratie (OIM) arata ca cel putin 374 de persoane si-au pierdut viata in incercarea de a ajunge in Europa. Majoritatea se deplasau inspre Grecia, intrucat ruta maritima intre Turcia si Grecia este cea mai populara printre imigranti, scrie Ziare.com.

Turcia si-a inchis granita in fata a zeci de mii de refugiati sirieni care fug de violentele din Alep, unde fortele guvernamentale au lansat o ofensiva de recapturare a orasului. Turcii au decis sa construiasca pe partea siriana a granitei o tabara de refugiati, intrucat au atins deja capacitatea maxima de gazduire pe sol turc


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-08

TAGURI: imigranti morti, barci scufundate, turcia refugiati, grecia refugiati
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ISTORIA SE RAZBUNA
08 Feb 2016

Tabara pentru invadatori , in insulele Grecesti si identificarea lor imediat .
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...