2018-09-24 15:04


Alibec, AMENINȚAT de Becali: “O să aibă probleme. Aici nu e Astra”. Ultimatum pentru Golofca

 |  13:04
Alibec, AMENINȚAT de Becali: “O să aibă probleme. Aici nu e Astra”. Ultimatum pentru Golofca

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a continuat să-l critice pe atacantul Denis Alibec și la 24 de ore de la derby-ul câștigat cu Dinamo, meci în care atacantul a fost schimbat la pauză după o evoluție jenantă. "O să aibă probleme dacă nu e mulează după Steaua. Aici nu e Astra", a tunat Becali la adresa vârfului care încă nu a reușit să marcheze pentru FCSB în primele 12 etape din acest sezon.

"Steaua nu stă niciodată într-un jucător, iar Denis trebuie să înţeleagă că întâi e Steaua şi după aia Denis Alibec. El trebuie să se muleze după Steaua. Dacă nu se mulează după Steaua, o să aibă probleme. Dar văd că se mulează. Credeam că o să mârâie, dar am văzut că a fost vesel, l-a îmbrăţişat pe Gnohere, am apreciat asta. Dacă o să fie aşa şi o să se comporte aşa, o să fie bine. Dacă nu, îi transmit că aici nu e Astra", a spus Becali la Pro X.

După ce a terminat cu Alibec, Becali l-a luat în vizor apoi pe mijlocaşul Cătălin Golofca, adus în această vară de la FC Botoșani. Jucătorul va mai primi două-trei şanse de a-şi arăta că are valoare de Steaua, apoi, dacă nu confirmă, urmeayă a fi vândut.

"Golofca cum să fie pe bancă dacă el când a jucat cu CFR şi primea mingea îi zicea ? Cum să joci la Steaua şi să-ţi fie frică de minge? Când eşti la Steaua şi ţi-e frică de minge, la revedere, nu mai stai pe bancă. Eu mai am încă încredere, deşi după meciul de la CFR am rămas blocat. O să-l mai vedem două, trei meciuri. După care îl dăm, nu la Botoşani, poate prin alte părţi. La Steaua, nu ai valoare, nu stai pe bancă", a încheiat latifundiarul din Pipera.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-09-25

TAGURI: becali, alibec, amenintat, fcsb, golofca, astra, probleme
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...