2019-01-17 19:57


Ce a fost și ce a ajuns. Unde joacă acum un fost internațional

 |  14:02
Ce a fost și ce a ajuns. Unde joacă acum un fost internațional

Un fost mijlocaș al Rapidului, cu două prezențe în tricoul naționalei, a ajuns la munca de jos. Nu foarte de jos, dar totuși jos, în liga a doua, la o echipă care a revenit cu noroc în eșalonul secund, beneficiind de retragerea lui CS Afumați.

Ovidiu Herea a debutat pentru Metaloglobus  în egalul 1-1, cu Aerostar Bacău, în etapa a doua a ligii secunde. ”Am ales Metaloglobus pentru că sunt acasă, îl știu foarte bine pe antrenorul Bogdan Andone, vrem să facem o echipă competitivă. Îmi doresc mult să joc în continuare și nu a fost greu să decid să vin aici. Am semnat pe un an, îmi doresc să-i ajut să rămână în liga a doua. Nu cred că anul acesta se va pune problema promovării, este greu pentru noi să ne gândim la așa ceva acum. Sperăm să facem față și să terminăm cât mai sus în clasament. Este un sezon foarte puternic, sunt echipe de tradiție, iar nivelul ligii a doua a crescut foarte mult. E frumos să revină echipele de tradiție în prim-plan. Îmi doresc să le văd în prima ligă pe toate, inclusiv Rapidul”, spune Ovidiu Herea.

Metalogobus a rămas în liga a doua, profitând de abandonul celor de la CS Afumați, care nu au mai dorit să se înscrie decât în eșalonul al treilea. Astfel, micuțul club din Pantelimon a pornit o campanie furtunoasă de transferuri, pentru a-și asigura un lot care să-i permită rămânerea în liga a doua. Primul nume mare adus la Metaloglobus este Ovidiu Herea, jucător cu aproape o sută de meciuri în Liga 1, deținător al Cupei Elveției, fost internațional român.

”N-a fost greu să-l convingem pe Herea să vină la noi. Suntem în discuții și cu un alt jucător activ, cu peste 300 de meciuri în prima ligă. Anul trecut am gândit strategia cu sufletul, am lăsat jucătorii care promovaseră și am zis că e dreptul lor să joace, dar anul acesta facem lucrurile diferit”, a declarat Marius Burcă, președinte Metaloglobus.

Coleg cu Gigel Coman după 15 ani

Fotbalistul care a evoluat la FC Național, Rapid, Xanthi, Sion, Pandurii, Chiajna, Viitorul și Balotești, spune că pe lângă partea sportivă, se simte legat și emoțional de noua sa echipă. Fostul internațional s-a reîntâlnit la clubul din Pantelimon cu Gigel Coman, alături de care juca la FC Național la începutul carierei. Acum, Coman, 40 de ani, este în dublă ipostază: antrenor secund și jucător.

”Este bine că avem un jucător cu experiență, sperăm să ne ajute de la meci la meci mai mult. Au trecut mulți ani de când am jucat ultima dată împreună. Dacă va fi nevoie de mine în acest sezon, voi juca. Ar fi interesant ca eu și Ovidiu să fim din nou pe teren împreună” , a afirmat Gigel Coman.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-13

TAGURI: ovidiu herea, metaloglobus
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...