2018-12-14 13:13


Cel mai bun MARCATOR în activitate al NAȚIONALEI s-a retras de la prima reprezentativă

 |  15:02
Cel mai bun MARCATOR în activitate al NAȚIONALEI s-a retras de la prima reprezentativă

Mulți dintre suporterii echipei naționale de fotbal a României nu-l suferă, însă cifrele sale spun că este cel mai bun marcator în activitate al primei noastre reprezentative. Acum, categoria fanilor enunțați mai sus au motive de bucurie. Atacantul a spus oficial PA naționalei.

Bogdan Stancu a trimis miercuri un fax la FRF în care și-a anunțat retragerea. Jucătorul legitimat la Bursaspor a mai vrut să spună stop și în mandatul lui Daum, însă a fost convins să continue. Acum, decizia sa este una definitivă, scrie dolcesport.ro. Acesta invocă vârsta (n.r – 31 de ani) şi faptul că nu mai poate face faţă din punct de vedere fizic atât la echipa de club, cât şi la echipa naţională.

Cel mai bun MARCATOR în activitate al NAȚIONALEI s-a retras de la prima reprezentativă
zoom

Bogdan Stancu a strâns 53 de selecţii, timp în care a marcat 14 goluri. Două dintre reuşite au fost la EURO 2016, cu Franţa şi Elveţia. Ultima sa reușită a venit în amicalul cu Chile, câştigat de tricolori cu 3-2 în iunie anul trecut. Cel poreclit “Motanul” este cel mai bun marcator în activitate al naționalei României, fiind urmat de Gabi Torje, cu 11 goluri.

Scrisoarea de ADIO a lui Stancu

"Cu un profund sentiment de regret doresc să anunţ, prin această scrisoare deschisă, retragerea mea de la Echipa Naţională a României. Recunosc, nu mi-a fost uşor să iau această decizie, dar am considerat că a venit momentul să mă concentrez mai mult asupra carierei de jucător al clubului cu care am contract în prezent şi, mai ales, să acord mai mult timp familiei mele. Doresc, desigur, să mulţumesc din tot sufletul tuturor celor care au fost alături de mine în perioada în care am făcut parte din Echipa Naţională a României.Mulţumirile mele sunt adresate, în egală măsură, Federaţiei Române de Fotbal, staff-ului tehnic, antrenorilor, cât şi colegilor de echipă. Voi continua să fiu cu sufletul alături de colegii mei şi de tot ce înseamnă echipa reprezentativă a României", se arată în scrisoare deschisă a lui Bogdan Stancu postată pe site-ul frf.ro.

Reacția lui Contra

"Bogdan este o pierdere importantă pentru echipa naţională. Îi mulţumim pentru tot ce a reuşit în tricoul naţionalei. Am avut o discuţie cu el în cantonamentul din Antalya al echipei lui de club la care a participat şi antrenorul său Paul Le Guen în care am încercat să-l convingem să se răzgândească. Îi dorim succes pe mai departe la echipa sa de club!", a spus Contra, pentru frf.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-22

TAGURI: bogdan stancu, retragere, nationala, marcator
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...