2018-06-21 15:29


Decizie CIUDATĂ luată de Loţi BOLONI

 |  09:53
Decizie CIUDATĂ luată de Loţi BOLONI

Ladislau Boloni a preluat conducerea tehnică a echipei Antwerp. Că a revenit în peisajul fotbalului european după ce a băjbîit prin fotbalul din ţările arabe nu ar fi o ştire, ci faptul că antrenorul roman a acceptat rapid o ofertă riscantă, după cum chiar el declară, la o echipă nou-promovată, cu un buget minim, care va lupta pentru evitarea retrogradării. Cunoscut ca un tip extrem de meticulous atunci când e vorba de semnarea unui angajament, Boloni pare că s-a grăbit ca “fata mare la măritat”. “Proiectul prezentat de conducerea clubului este ceva ce necesită curaj şi agresivitate. Este o aventură”, a fost reacţia fostului selecţioner al României.

"De obicei atunci când este numit antrenorul spune mereu acelaşi lucru, că este foarte mulţumit, onorat, iar eu nu pot spune altceva. Proiectul prezentat de conducerea clubului este ceva ce necesită curaj, agresivitate şi este o aventură. Mi-a plăcut. Nu trebuia să aştept mult ca să iau o decizie. În plus, Anvers este un oraş foarte frumos, în plină dezvoltare. Sunt mulţumit că am venit şi că pot participa în acest proiect pentru a duce echipa acolo unde merită oraşul. Sunt pregătit", a spus Boloni.

El a relatat şi momentul în care a fost contactat prima dată de un oficial de la Antwerp: "Acum 4-5 zile am fost sunat prima dată.  Primul contact a fost în timp ce tundeam gazonul în grădină. S-a oprit motorul şi atunci a sunat telefonul. Dacă nu se oprea poate nu auzeam telefonul. Am răspuns. Era Luciano (D'Onofrio). M-a întrebat: Vrei? Da".

Antrenorul Ladislau Boloni a preluat, vineri, conducerea tehnică a echipei Royal Antwerp, nou promovată în prima ligă belgiană, el semnând un contract pe două sezoane. Ladislau Boloni îl regăseşte la noua sa formaţie pe Luciano D'Onofrio, directorul tehnic al grupării, cu care a colaborat şi la Standard Liege. Boloni a condus echipa Standard Liege în perioada 2008-2010, reuşind câştigarea titlului în 2009.  

În Belgia mai activează un antrenor român, Mircea Rednic, la Mouscron.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-06-17

TAGURI: ladislau boloni, antwerp, antrenor, decizie, belgia

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri