2019-04-18 19:45


Eterna speranţă Patrick Petre pleacă DEFINITIV de la Dinamo

 |  12:25
Eterna speranţă Patrick Petre pleacă DEFINITIV de la Dinamo

Băiatul lui Florentin Petre, Patrick, văzut în ultimii ani care mare speranţă a lui Dinamo, va pleca definitiv din Ştefan cel Mare, club unde s-a format şi care l-a crescut.

Odrasla legendei dinamoviste a lăsat de dorit în scurta sa carieră de fotbalist, fiind preocupat mai mult de jocurile de noroc. El a jucat în sezonul trecut la Sepsi Sfântu Gheorghe sub formă de împrumut de la Dinamo, fiind dat şi de acolo afară, iar acum şefii dinamovişti s-au săturat de el şi l-au cedat definitiv la Politehnica Iaşi, unde va fi antrenat de Flavius Stoican.

"Patrick o să plece liber iar Dinamo va avea un procent dintr-o eventuală revânzare. Nu pleacă împrumut şi nici nu a plecat liber de contract. Va pleca definitiv de la Dinamo cu un eventual procent, dacă va fi vândut de Iaşi. De ce să ceară bani Dinamo? Nu-l dă nimeni afară de la Dinamo. El mai avea o clauză în contract. Dacă nu joacă 85% din meciurile lui Dinamo el poate pleca liber de contract. Aşa că Dinamo s-a gândit că poate fi o afacere de viitor şi poate profita" a declarat Florentin Petre la Digi Sport.

 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-15

TAGURI: patrick petre, dinamo, plecat, definitiv, poli iasi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri