2018-11-16 21:00


FCSB face un pas ÎNAPOI în Europa League. Vezi REZUMATUL meciului cu Viktoria Plzen

 |  22:41
FCSB face un pas ÎNAPOI în Europa League. Vezi REZUMATUL meciului cu Viktoria Plzen

FCSB a fost învinsă de formaţia cehă Viktoria Plzen cu scorul de 2-0 (0-0), joi seara, pe stadionul Struncovy Sady din Plzen, în Grupa G a Europa League la fotbal.

Vicecampioana Cehiei s-a impus prin golurile marcate de Milan Petrzela (49) şi Jan Kopic (76), la capătul unui meci în care au abundat ratările, de ambele părţi, mai ales în prima repriză. FCSB, care avea nevoie de un egal pentru a-şi asigura câştigarea grupei, a evoluat sub aşteptări, cu numeroase erori în apărare, favorizate şi de formula aliniată de antrenorul Nicolae Dică, acesta preferând să lase pe banca de rezerve titulari cerţi ca Niţă, Nedelcu, Gnohere, Tănase şi Budescu, în timp ce Pintilii şi Momcilovic nu s-au aflat în lot. 

La acest scor, Steaua păstrează un singur punct avans în clasament și ar putea pierde în ultima etapă șefia grupei G, deși după primele etape părea să câștige detașat.

Viktoria a reuşit prima sa victorie în faţa unei echipe româneşti şi şi-a asigurat calificarea în şaisprezecimile de finală ale Europa League. Echipa cehă fusese eliminată anterior de Petrolul Ploieşti (1-1 în deplasare, 1-4 acasă), de Astra Giurgiu (1-1 în deplasare, 1-2 acasă) şi de FCSB (2-2 în deplasare, 1-4 acasă). În ultima etapă a grupei, pe 7 decembrie, FCSB primeşte vizita formaţiei elveţiene Lugano, iar Viktoria va juca în deplasare cu Hapoel Beer Sheva. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-23

GALERIE MEDIA


TAGURI: steaua, fcsb, europa league, viktoria plzen
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANITA GEORGE
10 Feb 2018

Vești bune! Numele meu este Anita Geroge, cetățean român, locuiește în STRADA CALAMARESTI, NR: 112, BRAD. Este un oraș din județul Hunedoara din regiunea Transilvania a României. Vreau să folosesc acest mediu pentru a oferi consiliere concretă tuturor cetățenilor români care caută un împrumut pentru a fi atenți, deoarece internetul este plin de fraude, acum câteva luni am avut nevoie urgentă de un împrumut din cauza finanțelor mele. Situația este atât de rea și Am fost disperată, am căzut în mâinile creditorilor falși, din Arabia Saudită și Singapore. Aproape am murit, până când un prieten de-al meu mi-a spus despre un creditor foarte credibil numit Mama. Edith Donald, proprietarul unei organizații globale de creditare, este un creditor global; pe care l-am contactat și am împrumutat un împrumut de 80.000 de lire sterline în mai puțin de 24 de ore, cu o rată a dobânzii de 2% și mi-am schimbat întreaga viață de familie. Am primit împrumutul în contul meu bancar după mama. Edith Donald mi-a transferat împrumutul când mi-am verificat soldul contului bancar și am constatat că suma pe care am aplicat-o a fost creditată în contul meu bancar Deci pentru mama bună. Edith a făcut în viața mea și în familia mea, am decis să spun și să împărtășesc mărturia mea despre mama. Edith, așa că oamenii din țara mea și orașul meu pot obține un împrumut ușor fără stres. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, vă rugăm să contactați mama. Edith prin e-mail: (edithdonald05@gmail.com) De asemenea, puteți să mă contactați la adresa mea de e-mail: (anitageorge658@gmail.com). Acum sunt mândru de o femeie bună și de afaceri în orașul meu, Dumnezeu cel Atotputernic să continue să binecuvânteze pe Mama. Edith pentru munca ei bună în viața mea și familia mea.
Random imageUltimele stiri
loading...