2018-07-18 23:37


Gigi BECALI s-a săturat deja de ALIBEC: Pleacă în iarnă

 |  13:06
Gigi BECALI s-a săturat deja de ALIBEC: Pleacă în iarnă

Aventura lui Denis Alibec la FCSB are toate șansele să se oprească mult mai devreme decât își putea închipui cineva. Chiar în această iarnă. Fără gol marcat în campionat, cu evoluții așa și așa în cupele europene, cu nervii întinși la maximum la fiecare meci, cu vociferări la fiecare fază care nu îi iese, Alibec a intrat deja în dizgrația lui Gigi Becali, care simte că încă poate scoate bani frumoși pe atacantul de 26 de ani, care este dorit de Crystal Palace și de două echipe din spatial ex-sovietic.

Nu 20 de milioane de euro cum visa, nici măcar 10, cum se lăuda latifundiarul că a avut ofertă în această vară, ci undeva în jur de 5 milioane de euro. Mutarea are șanse mari să se concretizeze, mai ales că Becali a demarat deja discuțiile pentru aducerea dinamovistului Adam Nemec. Golgheterul naționalei Slovaciei întră la 1 ianuarie 2018 în ultimele șase luni de contract cu Dinamo și poate semna cu oricine. Datorită evoluțiilor la superlativ în tricoul naționalei, Nemec are deja oferte mult mai bune decât cea a lui Becali, care îi oferă 15.000 de euro pe lună, plus 200.000 de euro la semnătură. Mai mult ca sigur că slovacul va pleca din România, cu destinația Germania, unde a avut prestații apreciate la Kaiserslautern, Ingolstadt și Union Berlin.

"Alibec are o ofertă şi cred că va pleca în iarnă. Nu vreau să-l dau pe Alibec, vreau să-l ţin. Dacă va fi o ofertă bună şi pentru noi, şi pentru el, îl lăsăm să plece, nu e normal? Îl vreau pe Nemec. În iarnă voi avea concurenţă pentru Nemec din partea altor echipe. De asta îl vreau acum. Mie mi se pare cam mult 500.000 de euro, dar atât am, atât dau", a declarat Becali la Pro X.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-12

TAGURI: gigi becali, denis alibec, fcsb, iarna, transfer

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri