2019-04-23 23:42


IMAGINI TULBURĂTOARE. Ilie Balaci, PLÂNS și APLAUDAT de mii de români pe stadionul din Craiova

 |  21:44
IMAGINI TULBURĂTOARE. Ilie Balaci, PLÂNS și APLAUDAT de mii de români pe stadionul din Craiova

Oltenia este în doliu duminică seara. Meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB a început într-o atmosferă extrem de tristă după dispariția neașteptată a legendei fotbalului craiovean, Ilie Balaci.

Încă de la început, tribunele au scandat la unison numele fostului fotbalist, au cântat imnul Universității compus de Adrian Păunescu, suporterii au plâns și au aplaudat.

Toți jucătorii și cei trei arbitri au intrat pe teren cu tricouri cu chipul lui Ilie Balaci și au ținut un moment de reculegere impresionat înainte de meci.

ȘI în minutul 8, numărul de pe tricou al marelui fotbalist, meciul a fost întrerupt iar oamenii au aruncat cu flori pe teren.

Din păcate pentru craioveni, acela a fost și minutul în care Steaua a puncat pe tabela de marcaj printr-un autogol al gazdelor.

Fostul mare fotbalist al Craiovei Maxima, Ilie Balaci, a murit duminică dimineaţă din cauza unui atac cerebral.

Cel poreclit "Minunea Blondă", Ilie Balaci s-a născut pe 13 septembrie 1956. A jucat 347 de meciuri pentru 3 echipe: Universitatea Craiova, FC Olt și Dinamo București. A marcat de 76 de ori pentru Știința, 7 pentru FC Olt și o singură dată pentru Dinamo. La echipa naţională, pentru care a debutat la 17 ani, 6 luni şi 10 zile, Balaci a adunat 69 de selecţii şi 8 goluri. A fost căpitanul echipei naţionale în preliminariile Campionatului European din 1984, însă nu a jucat la turneul final din cauza unei accidentări.

Ca jucător a câştigat trei titluri cu Universitatea Craiova (1973-1974, 1979-1980 și 1980-1981), patru Cupe ale României şi a fost semifinalist al Cupei UEFA cu gruparea din Bănie, care a devenit în sezonul 1982-1983 prima echipă din ţara noastră care ajunge în careul de aşi al unei cupe europene.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-10-21

Mai multe imagini:
IMAGINI TULBURĂTOARE. Ilie Balaci, PLÂNS și APLAUDAT de mii de români pe stadionul din Craiova
zoom
IMAGINI TULBURĂTOARE. Ilie Balaci, PLÂNS și APLAUDAT de mii de români pe stadionul din Craiova
zoom

GALERIE MEDIA

Citeste si:
Mesaje COPLEŞITOARE ale oamenilor din fotbal după dispariţia lui Ilie Balaci
Cum s-a stins Ilie Balaci. Detalii neştiute despre moartea sa fulgerătoare şi unde va fi depus corpul neînsufleţit după autopsie
BREAKING NEWS. Tragedie fără margini în fotbalul românesc. A murit ILIE BALACI!

TAGURI: ilie balaci, universitatea craiova, fcsb, meci, moment de reculegere, stadion craiova
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


OLIVIA DANIEL
28 Oct 2018

dacă aveți nevoie de un împrumut Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la: (Oliviadaniel93@gmail.com)
JEAN CARLOS
04 Dec 2018

Aveti nevoie de un imprumut pentru a incepe afacerea sau pentru a va plati facturile si o finantare corporativa pentru bunuri imobiliare si orice fel de finantare de afaceri ( creditplusfinance11@gmail.com sau Whatsapp +16234044993 ). Oferim deasemenea imprumuturi persoanelor fizice, firmelor si organismelor juridice la rata dobânzii de 3%. Oferim împrumut persoanelor serioase care sunt interesate de împrumut dacă sunt interesați de acest e-mail: creditplusfinance11@gmail.com sau Whatsapp +16234044993
Random imageUltimele stiri