2018-06-22 00:59


Naţionala FUGE de Arena Naţională şi de suporterii din BUCUREŞTI. Unde se va juca super-amicalul cu CHILE

 |  17:58
Naţionala FUGE de Arena Naţională şi de suporterii din BUCUREŞTI. Unde se va juca super-amicalul cu CHILE

Naţionala fuge de Arena Naţională. Tricolorii par că s-au simţit excelent pe Cluj Arena, în meciurile oficiale cu Muntenegru şi Danemarca, plus amicalul cu Spania, că nu mai vor să revină pe Arena Naţională. Pe de altă parte, elevii lui Christoph Daum vor să scape de presiunea publicului bucureştean care, de multe ori îndreptăţit, i-a apostrofat când n-au avut rezultate.

FRF anunţă că partida de pregătire amicală România - Chile, programată pe 13 iunie, se va juca tot pe Cluj Arena, la trei zile după ce echipa naţională va evolua, în deplasare, cu Polonia, în preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

Naționala din Chile, locul 4 în clasamentul FIFA, din care fac parte, printre alții, Claudio Bravo, Arturo Vidal și Alexis Sanchez, este câștigătoarea Copa America 2016, după o finală electrizantă cu Argentina.

După amicalul cu România, Chile va participa la Cupa Confederațiilor, în Rusia. Va juca, în faza grupelor, împotriva Camerunului (18 iunie), Germaniei (22 iunie) și Australiei (25 iunie).  


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-04-19

TAGURI: echipa nationala, arena nationala, amical chile, cluj arena

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri