2019-03-25 00:17


Primele CONVOCĂRI ale lui Mirel Rădoi. Cine sunt cei nouă STRANIERI chemați

 |  14:31
Primele CONVOCĂRI ale lui Mirel Rădoi. Cine sunt cei nouă STRANIERI chemați

Noul selecționer al reprezentativei U-21 a României, Mirel Rădoi, s-a decis asupra jucătorilor din străinătate convocați pentru meciurile cu Portugalia și Bosnia-Herțegovina. Pentru aceste două jocuri, Rădoi a trimis fax de convocare pentru patru fotbaliști care evoluează în străinătate, iar alți cinci jucători au fost convocați de principiu. Lotul final, care va include și numele jucătorilor din campionatul intern convocați, va fi anunțat ulterior.

Lista jucătorilor din străinătate convocați:

Andrei Ionuț Radu (Genoa) Ionuț Nedelcearu (UFA) Alexandru Pașcanu (Leicester) Andrei Ivan (Rapid Viena)

Lista adițională:

Vladimir Screciu (Genk) Adrian Petre (Esbjerg) Marco Dulca (Swansea City) Mihai Dobre (Bournemouth) Andrei Rațiu (Villarreal)

Pe 7 septembrie, tricolorii întâlnesc selecționata Portugaliei, în deplasare, pentru ca pe 11 septembrie naționala U21 să joace la Ovidiu împotriva Bosniei-Herțegovina. România este neînvsă și ocupă poziția a treia în grupa preliminară, de unde se califică direct la turneul final doar prima clasată. Cele mai bune patru din nouă ocupante ale locurilor secunde vor disputa un play-off pentru a stabili încă două selecționate care merg la EURO.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-20

TAGURI: convocari, mirel radoi, nationala tineret, stranieri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...