2019-01-18 06:36


REDNIC: Tot la Strâmbul aţi ajuns. DINAMO n-o să retrogradeze, Dinamo o să fie în play-off

 |  16:40
REDNIC: Tot la Strâmbul aţi ajuns. DINAMO n-o să retrogradeze, Dinamo o să fie în play-off

Mircea Rednic a fost prezentat oficial la Dinamo. Din nou. A patra oară. Cel poreclit Strâmbul a făcut spectacol la conferinţa de presă, în stilu-i caracteristic. Noul antrenor din Ştefan cel Mare a încercat să îi liniştească pe suporterii dinamovişti, pe care îi asigură ferm că, în ciuda faptului că e pe locul 12, echipa nu o să retrogradeze în acest sezon, ba chiar o să meargă în play-off-ul Ligii 1.

"După mine au fost numai dinamoviști. Miriuță, Andone, Bratu, Niculescu și tot la mine ați ajuns. Tot la Strâmbul ați ajuns. Maică-sa lui Miriuţă avea tricoul roșu-alb când l-a născut", a declarat Rednic.

"Dacă era să mă iau după specialiști nu trebuia să semnez, că n-am echipă, n-am jucători, că nu sunt buni. Cine merită o să rămână. Am un obiectiv, vreau să-l îndeplinesc. Vreau să rămână toți, dar trebuie să demonstreze că merită. Calificarea în play-off e primul obiectiv. Poți să spui orice despre Rednic, dar nu că nu e antrenor...Mă deranjează asta”, a mai spus tehnicianul.

Suporterii trebuie să vină lângă echipă ca să nu dăm satisfacție celor care doresc să vadă Dinamo în această situație. Oricum o să mă implic la transferuri pentru că responsabilitatea e a mea. Mereu am pierdut pe mâna mea", a încheiat noul antrenor al "câinilor".

Dezvăluire BOMBĂ

Totodată, Mircea Rednic a făcut o dezvăluire în premieră. Şi anume că și-a dorit de curând să cumpere clubul alb-roşu în asociere cu Nicolae Badea, fostul acţionar al grupării roş-albe. Informația a fost dezvăluită chiar de Rednic: "Eu am vrut să cumpăr Dinamo și Nicolae Badea poate să confirme. Acum, în această perioadă. Domnul Badea poate să vă confirme. Singur nu puteam să iau clubul. Am încercat și nu s-a putut".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-10-15

TAGURI: mircea rednic, dinamo, play off, retrogradare, antrenor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...