2018-09-24 15:11


România reușeste o victorie CHINUITĂ cu Armenia. Vezi FAZELE meciului

 |  23:52
România reușeste o victorie CHINUITĂ cu Armenia. Vezi FAZELE meciului

Naţionala României a învins greu echipa Armeniei, cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal din 2018, după un gol marcat în prelungiri.

După două goluri anulate din cauza poziției neregulamentare și un penalty ratat de Stancu, chiar dacă armenii au jucat în a doua parte a reprizei a doua în doar 10 jucători, tricolorii au reușit cu greu să câștige meciul.

Norocul românilor a fost golul înscris la ultimele faze de joc de către Maxim.

Meciul s-a terminat cu scandările suporterilor români către banca tehnică: Demisia!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-09-02

GALERIE MEDIA


TAGURI: romania, armenia, cupa mondiala, arena nationala, maxim
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


JASARI
06 Oct 2017

oferta de împrumut între individ. cu o experiență de 8 ani în domeniu, creditele noastre structurale au creat un sistem foarte fiabil și legal pentru a ușura oferta, astfel încât clienții noștri să fie mai siguri, prin urmare, dacă aveți impact cu banca, dificultăți financiare, proiecte de construcție sau altele, vă faceți griji mai mult. Macro-Finance la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta. Oferim împrumuturi cuprinse între 5000 EURO și 5000.000 EURO, cu un plan de rambursare pentru a studia în funcție de posibilitățile dumneavoastră. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie. jeniefinance@gmail.com web.facebook.com/jeniefinance.fr
Random imageUltimele stiri


loading...