2018-09-26 04:27


Un dinamovist, singurul STRĂIN din Liga 1 care va juca la CUPA MONDIALĂ

 |  20:14
Un dinamovist, singurul STRĂIN din Liga 1 care va juca la CUPA MONDIALĂ

Jaime Penedo (36 de ani) este singurul stranier din Liga 1 care va juca la Cupa Mondială de anul viitor. Portarul titular din poarta lui Dinamo s-a calificat cu Panama la turneul final din Rusia, după ce a fost titular în victoria împotriva Costa Ricăi, scor 2-1. Penedo este un veteran, cu 119 meciuri la echipa naţională, pentru care joacă încă din anul 2003.

Portarul a ajuns la Dinamo anul trecut, iar în această vară a semnat pe sezon an prelungirea contractului cu echipa din Ştefan cel Mare. În această ediţie de Liga 1 a bifat12 partide. Goalkeeperul a dat mare siguranţă buturilor dinamoviste de când a fost transferat, fiind foarte apreciat de conducătorii şi antrenorii din Groapă. Un tip extrem de serios la antrenamente şi foarte liniştit în viaţa personală.

Panama, care a fost pregătită în 2001 de Mihai Stoichiţă, a ajuns în premieră la un Campionat Mondial, iar preşedintele statului, Juan Carlos Valera, a semnat un decret prin care ziua de 11 octombrie a fost declarată zi de sărbătoare naţională.

Un dinamovist, singurul STRĂIN din Liga 1 care va juca la CUPA MONDIALĂ
zoom
Un fost mijlocaş din Liga 1, erou şi el în Panama

Dacă Penedo evoluează în Liga 1 în momentul de faţă, un fost jucător care a bifat un campionat pe prima noastră scenă e şi el erou în Panama. Intrat cu Costa Rica din postura de rezervă, Armando Cooper, ex-Oţelul Galaţi, este un obişnuit cu lotul naţionalei. Mijlocaş la închidere, Cooper a impresionat în cele 21 de meciuri la Oţelul, în care a şi marcat de trei ori. După ce a plecat de la Galaţi, fotbalistul a mai evoluat la St. Pauli, la el în ţară la Club Deportivo Arabe Unido, iar în prezent e legitimat în SUA, la FC Toronto.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-11

TAGURI: jaime penedo, strain, dinamo, portar, panama, liga 1, cupa mondiala, rusia
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...