2018-07-19 06:55


REZULTATE surpriză în Liga Națională de handbal masculin

 |  21:49
REZULTATE surpriză în Liga Națională de handbal masculin

Vicecampioana CSM București a surclasat campioana Dinamo București cu scorul de 33-20 (16-13), joi seara, în Sala Rapid, într-un meci din etapa a 7-a a Ligii Naționale la handbal masculin.

Dinamo a pierdut primele sale puncte în acest campionat.

CSM București a preluat controlul meciului încă de la început și în min. 10 avea două goluri avans pe tabelă (5-3), iar apoi diferența a crescut la patru goluri, 8-4 (13). În min. 28, Dinamo conducea cu 13-12, dar la pauză scorul a fost de 16-13 pentru CSMB.

''Tigrii'' s-au dezlănțuit după pauză, în timp ce Dinamo nu a reușit să marcheze decât 7 goluri.

Goce Georgievski a fost cel mai bun marcator al învingătorilor, cu 6 goluri, Javier Humet a înscris 5, Alexander Tioumentsev 4, Nicușor Negru 4, Adrian Rotaru 3, Gasper Hrastnik 2, L Sampaio 2, Andras Szasz 2, Ionuț Ramba 2, Antonio Robledo 2, Chike Onyejekwe 1.

Pentru Dinamo au înscris Vitali Komogorov 6 goluri, Novak Boskovic 4, Sajad Esteki 3, Hugo Descat 3, Marius Mocanu 3, Vadim Gaiducenko 1.

Alte rezultate de joi: SCM Politehnica Timișoara — CS Politehnica Iași 37-20 CS Minaur Baia Mare — CSA Steaua București 19-21 (10-12) CSU Suceava — CSM Focșani 19-19 HC Vaslui — HC Odorhei 19-31

Dinamo București este lider în continuare, cu 18 puncte, urmată de CSA Steaua București, 16 puncte, HC Odorhei, 13 puncte, AHC Potaissa Turda, CS Minaur Baia Mare, CSM București, câte 12 puncte, SCM Politehnica Timișoara, 11 puncte, etc.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-12

TAGURI: handbal masculin, liga nationala, csm bucuresti, dinamo

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


THERESA WILLIAMS
12 Oct 2017

Bună, sunt Theresa Williams După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știe că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: drogunduspellcaster@gmail.com îl poți trimite prin e-mail dacă ai nevoie de asistența lui în relația ta sau în orice alt caz. 1) vrăji vrăji 2) Vrăjile pierdute de dragoste 3) Vrăjile de divorț 4) Vrăjile căsătoriei 5) Vraja de legare. 6) vrăji de rupere 7) Înlăturați un iubit din trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie 9) doresc să-ți satisfacă iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă prin drogunduspellcaster@gmail.com
Random imageUltimele stiri