2018-11-14 13:23


HOROSCOP 24 NOIEMBRIE: Planuri noi pentru Berbeci

 |  23:11
HOROSCOP 24 NOIEMBRIE: Planuri noi pentru Berbeci

Leii îşi îmbunătăţesc relaţia cu familia, nativii zodiei săgetător îşi impun punctele de vedere, iar cei născuţi în zodia capricorn primesc o vizită interesantă. Vă prezentăm horoscopul detaliat pentru ziua de joi, 24 noiembrie, conform Bucurestifm.ro

HOROSCOP BERBEC

Planurile făcute pentru astăzi vor fi schimbate de un factor extern. Nu aveaţi de unde să ştiţi despre asta şi trebuie să va conformaţi cu actualitatea.

HOROSCOP TAUR

Cineva din trecutul vostru revine într-un moment nu tocmai bun. Nu aveţi timp de ieşiri în oraş şi de amintit de anii tinereţii. Vei fi nevoiţi să faceţi multe lucruri pe fugă.

HOROSCOP GEMENI

Plănuiţi o plecare din oraş. Nu dispuneţi de mult timp sau de o căruţă de bani, însă orice mică escapadă o să va prindă bine.

HOROSCOP RAC

Timpul este de partea voastră. Un eveniment important este amânat şi lucrurile nici că se puteau potrivi mai bine.

HOROSCOP LEU

Relaţia cu familia o să fie mult mai bună în aceste zile. Va simţiţi foarte bine în compania celor dragi şi va bucuraţi din plin de susţinerea lor.

HOROSCOP FECIOARA

Sunteţi foarte sociabili. Luaţi legătură cu mulţi oameni, va întindeţi la discuţii şi nici nu va daţi seama când trece timpul şi se termină programul de lucru.

HOROSCOP BALANŢĂ

Bucuraţi-va de mică victorie de care aveţi parte. Aţi muncit mult să ajungeţi în acest punct, aşa că nu treceţi prea repede peste el.

HOROSCOP SCORPION

Mai multă distracţie nu strică nimănui. Asta gândeşte partenerul vostru de viaţă şi se pune pe treaba pentru a va surprinde într-un mod foarte frumos.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Va impuneţi cu îndemânare punctele de vedere în faţă familiei. Printr-o atitudine convingătoare le demonstraţi că aveţi dreptate.

HOROSCOP CAPRICORN

Dimineaţă va fi lipsită de evenimente notabile, însă pe seară asteaptati-va la o vizită interesantă. Veţi află lucruri interesante şi utile.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Sunteţi prinşi cu foarte multă treaba şi planurile va sunt date peste cap. Aveaţi de gând să plecaţi în afară oraşului, însă nu va mai fi posibil.

HOROSCOP PEŞTI

Aveţi de luat o decizie. Cântăriţi foarte bine variantele pe care le aveţi la îndemână pentru ceea ce o să faceţi. Abia după ce sunteţi 100% siguri, luaţi o decizie definitivă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-23

TAGURI: horoscop, 24 noiembrie 2016, horoscop azi, horoscop noiembrie, horoscopul zilei, zodii, previziuni astrologice, horoscop zodii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


IONICA
24 Noi 2016

Foare frumos
IONICA
24 Noi 2016

Foare frumos
Random imageUltimele stiri


loading...