2019-03-24 03:00


HOROSCOP 27 IULIE: Vești excelente, dar și conflicte

 |  00:07
HOROSCOP 27 IULIE: Vești excelente, dar și conflicte

Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru ziua de vineri, 27 iulie, horoscop publicat de Jurnalul.ro.

Horoscop 27 iulie Berbec

Sunt șanse să intri în posesia unui sume de bani dacă ai împrumutat pe cineva sau ai stabilit să obții un comision în urma unei tranzacții. Problemele financiare se vor rezolva mai repede decât îţi închipui.

Horoscop 27 iulie Taur

Astăzi ai idei creative și inspirate. Este momentul să citeşti acele cărți care ți-au atras mai demult atenția. Cultura generală se poate azi îmbogăți cu noi cunoștințe ce se vor dovedi de folos mai târziu.

Horoscop 27 iulie Gemeni

Partenerul te surprinde astăzi cu o surpriză, poate o excursie într-un loc preferat. În acestă perioadă este indicat să încerci să recâştigi încrederea oamenilor importanți din viața ta, pentru viitorul tău.

Horoscop 27 iulie Rac

S-ar putea să începi o nouă etapă din viață, posibil că vei primi o propunere de colaborare sau îți vei găsi un loc nou de muncă sau vei primi noi provocări la muncă. O zi bună din punct de vedere financiar.

Horoscop 27 iulie Leu

Ai un program încărcat, cu multă alergătură. Dacă ești singur, o nouă idilă este pe cale să se lege, încearcă să nu i te împotrivești. Vrei să faci o schimbare în planurile tale de viitor iar astrele te susţin.

Horoscop 27 iulie Fecioară

Nervozitatea te poate împiedica să iei deciziile potrivite deși este o zi care predispune la succes material. Încearcă să vezi situațiile şi dintr-o altă perspectivă. Ai un proiect pe care unii îl vor comenta răutăcios, scrie Jurnalul.ro.

Horoscop 27 iulie Balanţă

Legăturile de prietenie care nu îți aduc nicio satisfacție sau bucurie se pot rupe Astăzi. În locul lor vor veni alte ființe ce te vor propulsa profesional, spiritual şi social. Crezi mai departe în visele tale.

Horoscop 27 iulie Scorpion

Astrele îţi recomandă să nu exagerezi cumpărând cadouri scumpe celor dragi, deoarece se întrezăresc posibile probleme financiare pe viitor și este important să economisești bani. Evită tranzacţiile riscante.

Horoscop 27 iulie Săgetător

Cei din anturaj sunt dispuși să-ți dea sfaturi, dar nu toți au intenții bune. Posibil să te ghideze pe căi greșite și să te trădeze cu bună știință. Din fericire îți dai seama la timp de ceea ce vor să facă.

Horoscop 27 iulie Capricorn

Nervozitatea accentuată generează conflicte cu partenerul de viață. Încearcă să te destăinui celor din anturaj. Acest lucru poate scurta o perioada de suferință. S-ar putea ca ei să te ajute, găsind soluții într-un mod mai rapid.

Horoscop 27 iulie Vărsător

Primeşti  veşti excepţionale, la care  nu te aşteptai deloc cu puțin timp în urmă. Încearcă să nu devii irascibil când cineva din echipă nu este de acord cu ideile tale. Lucrurile bune apăr când nu te aştepţi.

Horoscop 27 iulie Peşti

Fii atent la ce declari în fața colegilor de muncă pentu că ai tendința de a exagera, critica sau chiar de a minți pentru a-ți clădi o reputație falsă, însă riști să fii repede prins. Folosește-ți intuiția.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-27

TAGURI: horoscop, horoscop 27 iulie, horoscop iulie, horoscop azi, horoscopul zilei, zodii, previziuni astrologice, horoscop zodii, horoscop 2018
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...