2019-02-22 23:13


HOROSCOP 5 DECEMBRIE 2017 Zi aglomerată, cu multe sarcini

 |  00:20
HOROSCOP 5 DECEMBRIE 2017 Zi aglomerată, cu multe sarcini

Cea de-a cincea zi a lunii pare a fi una destul de aglomerată pentru mai multe semne zodiacale. Iată horoscopul detaliat pentru fiecare zodie în parte pentru ziua de marți, 5 decembrie 2017, conform Urania.org.

Horoscop 5 decembrie 2017, Berbec:

Astăzi întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini destul de importante. Aştrii vă sfătuiesc să aveţi răbdare şi, în cazul în care aveţi nevoie de o a doua părere, să cereţi sfatul colegilor/elor de echipă.

Horoscop 5 decembrie 2017, Taur:

A cincea zi a lunii pare să fie una aglomerată pentru Tauri. Aţi rămas în urmă cu sarcinile profesionale şi superiorii vă mai dau şi altele. Vă treziţi de la primele ore ale dimineţii astfel încât să terminaţi tot ce vă propuneţi. Spre seară, sunteţi mult mai relaxaţi/te deoarece sunteţi aproape la zi cu tot.

Horoscop 5 decembrie 2017, Gemeni:

Această perioadă este una zbuciumată pentru voi pe plan profesional. Faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de sarcinile importante, însă sunt mult mai multe lucruri care necesită atenţia voastră. Spre seară, o persoană mai în vârstă vă dă un sfat foarte bun pe care încercaţi să îl puneţi în aplicare.

Horoscop 5 decembrie 2017, Rac:

Ultima perioadă a fost una aglomerată pentru voi pe plan profesional; simţiţi că aţi acceptat mai mult decât puteţi duce, motiv pentru care acum încercaţi să discutaţi cu colegii/ele de echipă şi să vă împărţiţi sarcinile în mod egal. Sunteţi mult mai liniştiţi/te şi vă veţi ocupa fără nicio problemă de tot ce este în curtea voastră.

Horoscop 5 decembrie 2017, Leu:

Partenerul/a de cuplu trece printr-o perioadă mai dificilă pe plan personal şi are nevoie de tot ajutorul vostru. Faceţi tot posibilul să îi fiţi alături nu doar moral, ci şi cu sfaturi care să îl/o ajute să depăşească aceste momente neplăcute.

Horoscop 5 decembrie 2017, Fecioară:

Ultima perioadă a fost una foarte dificilă pe plan profesional; aţi avut atât de multe sarcini de rezolvat încât nu mai ştiaţi de voi. Acum lucrurile s-au rezolvat, iar superiorii urmează să vă răsplătească în scurt timp pentru efortul depus, scrie horoscop-urania.org.

Horoscop 5 decembrie 2017, Balanţă:

Azi primiţi o ofertă de colaborare destul de importantă. Nu staţi foarte mult pe gânduri şi decideţi să o acceptaţi imediat. Partenerul/a de cuplu nu va fi tocmai încântat/ă că nu i-aţi cerut părerea, motiv pentru care veţi fi nevoiţi/te să faceţi câteva compromisuri pentru a rezolva această mică situaţie neplăcută.

Horoscop 5 decembrie 2017, Scorpion:

Prima parte a zilei de marţi vine cu câteva sarcini destul de importante de care trebuie să vă ocupaţi. Faceţi tot posibilul să le rezolvaţi până spre seară deoarece i-aţi promis unei persoane la care ţineţi foarte mult că o ajutaţi cu o problemă mai delicată. Vă ţineţi de cuvânt.

Horoscop 5 decembrie 2017, Săgetător:

Astăzi aveţi parte de numeroase schimbări neaşteptate pe plan profesional; este o situaţie ciudată, însă faceţi tot posibilul să vă păstraţi calmul şi să vă adaptaţi cât mai repede cu putinţă astfel încât să vă vedeţi în continuare de treburile voastre. Partenerul/a de cuplu vă este alături.

Horoscop 5 decembrie 2017, Capricorn:

Ziua de 5 decembrie este una dedicată vieţii profesionale; aveţi foarte multe sarcini de rezolvat şi prea puţin timp la dispoziţie. Mai mult, este posibil ca după orele prânzului superiorii să vă ceară să mergeţi cu ei într-o scurtă călătorie în interes de afaceri pentru a discuta despre un nou proiect.

Horoscop 5 decembrie 2017, Vărsător:

Azi aştrii vă dau mână liberă să vă rezolvaţi câteva probleme mai vechi pe plan personal; este vorba despre câteva neînţelegeri, poate chiar conflicte cu persoane din trecut. Deşi este dificil pentru voi, faceţi tot posibilul să vă păstraţi calmul şi să depăşiţi o dată pentru totdeauna aceste momente.

Horoscop 5 decembrie 2017, Peşti:

Ziua de marţi pare să fie una cu multe sarcini profesionale. Din fericire, sunteţi foarte liniştiţi/te şi reuşiţi să vă păstraţi calmul în toate sarcinile pe care le aveţi de rezolvat. De asemenea, spre seară trebuie să vă concentraţi pentru a veni cu o idee nouă pentru un proiect pe care superiorii vor să îl pună în aplicare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-31

TAGURI: horoscop, horoscop 5 decembrie, horoscop azi, horoscop decembrie, horoscopul zilei, zodii, previziuni astrologice, horoscop zodii, horoscop 2017
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAMILA RODELA
05 Dec 2017

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în My Sotul meu și eu am fost căsătoriți de 27 de ani cu doi copii. Doar acum doi ani totul a venit până la capăt. Voiam soțul meu înapoi și am cerșit dar el nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre asta vrăjitoare specială. Unii oameni au mărturisit că ia adus Ex iubit înapoi, unii au mărturisit că el restaurează uterul și vindecă cancerul și altele cum a adus înapoi iubitul ei ex, iar la sfârșitul mărturiei ei, eaivorțul și de asemenea vraja pentru a obține o slujbă bine plătită așa mai departe. El este uimitor, am întâlnit și unul mărturie particulară, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre ea cum a adus înapoi iubitul ei ex, iar la sfârșitul mărturiei ei, ea a scos emailul. După ce le-am citit toate acestea, am decis să încerc. eu la contactat prin e-mail și mi-a explicat problema ceea ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat probleme, și am fost chiar mai fericit decât oricând înainte DR.OGAGA ​​KUNTA esti a omul înzestrat și nu-l voi opri publicându-l pentru că e minunatom. Dacă aveți vreo problemă și căutați un adevărat și autentic vrăjitoare, încercați-l oricând, este răspunsul la problemele dvs. Poti contactați-l prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și rezolvați problemele ca mine.Ea poate rezolva următoarele probleme și mult mai mult. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE POTRIVITĂ VĂ ACUM ATRACTIV (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTAȚI UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...