2019-01-23 18:27


HOROSCOP DE WEEK-END 15-16 IULIE

 |  00:21
HOROSCOP DE WEEK-END 15-16 IULIE

Două zodii se confruntă cu probleme financiare, în timp ce altele se relaxează și se bucură de sfârșitul de săptămână. Iată horoscopul week-endului 15-16 iulie, conform Jurnalul.ro.

HOROSCOP 15-16 IULIE BERBEC

Sâmbătă: Vestea pe care o primești astăzi îți va schimba atât starea de spirit, cât și planurile. Păstrează-ți calmul și fii optimist. Totul are o rezolvare.

Duminică: Nu mai pleca urechea la bârfele din jur. Niciodată nu vei putea fi pe placul tuturor, așa că mergi înainte cu capul sus. Lumea va vorbi indiferent de acțiunile tale.

HOROSCOP 15-16 IULIE Taur

Sâmbătă: Vizita pe care o vei primi astăzi te va bucura nespus de mult! Veți sta la povești și amintiri, lucru care te va încărca de energie pozitivă.

Duminică: Ești irascibil și ai tendința să ridici tonul la toată lumea. Încearcă să te calmezi sau să petreci mai mult timp doar tu și gândurile tale. Riști să-ți strici relațiile cu apropiații.

HOROSCOP 15-16 IULIE Gemeni

Sâmbătă: Te-ai trezit cu o stare de spirit excelentă! Profită de ea, distrează-te și încearcă să petreci timpul liber și cu prietenii, pe care i-ai cam neglijat în ultima perioadă.

Duminică: În această duminică ești sfătuit să te relaxezi, să te odihnești. Fă lucruri care te bucură și te liniștesc. Urmează o săptămână plină.

HOROSCOP 15-16 IULIE Rac

Sâmbătă:  Lasă orgoliul deoparte și fă tu primul pas spre discuții deschise cu partenerul de viață. Dacă nu vei face asta, tensiunea dintre voi va persista.

Duminică: Un telefon, mesaj sau mail primit astăzi îți întorc lumea pe dos. Nu lua decizii la cald și încearcă să ții cont de intuiție.

HOROSCOP 15-16 IULIE Leu

Sâmbătă: O persoană foarte dragă ție are nevoie de ajutor pentru a depăși o problemă delicată. Nu ezita să îi acorzi ajutorul tău atât timp cât poți să-i fi alături!

Duminică: Este posibil să fie nevoie să faci o călătorie neașteptată, lucru care îți dă planurile peste cap. Păstrează-ți calmul și evită discuțiile inutile.

HOROSCOP 15-16 IULIE Fecioară

Sâmbătă:  Astăzi, te copleșesc emoțiile și ești mai sensibil și mai vulnerabil ca de obicei. Ai grijă cum te comporți și ce decizii iei! Axează-te pe lucruri care te bucură!

Duminică: Ești puțin tensionat azi, iar acest lucru poate duce la unele discuții în contradictoriu cu persoanele din anturajul tău. Atenție mare la ce spui!

HOROSCOP 15-16 IULIE Balanță

Sâmbătă: Dacă vrei să scapi de o grijă, cel mai bine ar fi să spui ce ai pe suflet. Vei simți o eliberare puternică atunci când vei vorbi deschis despre ce te supără.

Duminică: Ziua aceasta se anunță a fi una bună pentru tine, cu realizări în planul social, dar și în cel material. Profită din plin de șansele care se ivesc azi!

HOROSCOP 15-16 IULIE Scorpion

Sâmbătă:  Norocul este de partea ta azi, așa că trebuie să valorifici aceste momente. Gândește-te cu mare atenție în ce vrei să investești. Nu neglija persoanele din jurul tău!

Duminică:  Pot avea loc evenimente deosebite azi, care îți schimbă viața în bine. Totodată, ai de luat o decizie importantă într-o problemă de natură sentimentală. Gândește bine înainte de a acționa!

HOROSCOP 15-16 IULIE Săgetător

Sâmbătă: Dacă vrei ca visele să ți se îndeplinească, trebuie să muncești din greu pentru ele. Nimic în viața asta nu se poate face fără puțin efort. Concentrează-te și nu te împiedica de mici obstacole!

Duminică: O problemă în dragoste, mai veche, nu îți dă pace. De asemenea, situația financiară îți dă unele bătăi de cap.

HOROSCOP 15-16 IULIE Capricorn

Sâmbătă: Poți face lucruri minunate și fără să-i pui pe alții sub presiune. Amintește-ți că trebuie să dai dovadă de răbdare în unele momente.

Duminică: O veste primită dimineață te irita. Ai mare grijă: nu provoca o ceartă cu persoana iubită din cauza faptului că tu te simți nervos.

HOROSCOP 15-16 IULIE Vărsător

Sâmbătă: O discuție cu un prieten de încredere te mobilizează și te face să te simți încrezător în propriile forțe. Ascultă de sfaturile primite de la oamenii care țin la tine.

Duminică: Poți avea o mică dispută cu partenerul de viață, din cauza faptului că acorzi multă atenție locului de muncă. Este nevoie de puțină înțelegere.

HOROSCOP 15-16 IULIE Pești

Sâmbătă: Alături de tine este o persoană cu care ai o relație cu totul specială. Ar fi bine să asculți de sfaturile acestei persoane și să prețuiești această relație.

Duminică: Dorința de a câștiga mai mulți bani te face să pui în plan secundar partea sentimentală. Trebuie să îți stabilești cu grijă prioritățile.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-15

TAGURI: horoscop, 15-16 iulie 2017, horoscop azi, horoscop iulie, horoscopul zilei, zodii, previziuni astrologice, horoscop zodii, horoscop 2017
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...