2018-12-10 10:46


HOROSCOP DE WEEK-END 24-25 FEBRUARIE. Vezi ce te așteaptă!

 |  00:08
HOROSCOP DE WEEK-END 24-25 FEBRUARIE. Vezi ce te așteaptă!

Vă prezentăm horoscopul detaliat pentru fiecare zodie în parte pentru week-endul 24-25 februarie 2018, horoscop publicat de Jurnalul.ro.

HOROSCOP DE WEEK-END 24-25 FEBRUARIE Berbec

Sfârşitul de săptămână vine cu mult romantism. Cel mai bun mod de a petrece acest weekend este alături de persoana iubită. Te gândeşti să ieşiţi din oraş şi să petreci puţin timp în natură.

HOROSCOP DE WEEK-END 24-25 FEBRUARIE Taur

Este posibil să apară un conflict minor cu un prieten bun. Secretul este să renunţaţi la orgolii şi să vă ascultaţi unul pe altul. În plus, în acest weekend petreci mult timp cu persoana de care te simţi atras, aşa că relaxarea ar trebui să fie prezentă.

HOROSCOP DE WEEK-END 24-25 FEBRUARIE Gemeni

Atragi atenţia în acest weekend, iar acest lucru e posibil să fie o problemă pentru perechea ta. Geloziile vor apărea, iar certurile nu vor lipsi. Încearcă să tratezi cu calm problema şi să îi explici că nu îşi are rostul acea gelozie.

HOROSCOP DE WEEK-END 24-25 FEBRUARIE Rac

Vrei o escapadă romantică cu partenerul. Vă doriţi de mult să scăpaţi de peisajul ăsta care vă înconjoară în ultima perioadă, iar acum este ocazia. Dacă nu eşti într-o relaţie, ieşi din casă, este imposibil să nu atragi atenţia.

HOROSCOP DE WEEK-END 24-25 FEBRUARIE Leu

Nu îţi este suficientă atracţia fizică, iar în acest weekend eşti complet fericit să descoperi cât de multe lucruri ai în comun cu acea persoană specială. Weekendul va fi plin de relaxare şi de plăcere.

HOROSCOP DE WEEK-END 24-25 FEBRUARIE Fecioară

În acest weekend eşti mai critic decât în mod normal. Încerci să scoţi în evidenţă doar părţile negative ale lucrurilor, oamenilor şi peisajelor. Nu te poate mulţumi nimic, deşi ştii şi tu că modul ăsta de abordare este total greşit, scrie Jurnalul.ro.

HOROSCOP DE WEEK-END 24-25 FEBRUARIE Balanţă

În acest weekend te simţi mai în formă decât în mod normal. Eşti conştient de toate privirile care se întorc spre tine şi profiţi din plin de orice oportunitate. Vei avea un weekend plin!

HOROSCOP DE WEEK-END 24-25 FEBRUARIE Scorpion

Nu ai chef să cheltui bani în aceast weekend, motiv pentru care ai prefera să rămâi în casă şi să te uiţi la filme toată ziua, însă nu vei rezista tentaţiei de a ieşi cu prietenii la o plimbare scurtă de weekend. Bucură-te de moment!

HOROSCOP DE WEEK-END 24-25 FEBRUARIE Săgetător

Ai o mulţime de lucruri de făcut în acest weekend, aşa că distracţia sare din plan.Tot acest sfârşit de săptămână va fi despre muncă. Eşti o persoană responsabilă, motiv pentru care nu poţi să ignori lucrurile pe care le ai de făcut cu prioritate.

HOROSCOP DE WEEK-END 24-25 FEBRUARIE Capricorn

Cunoşti o persoană nouă cu care eşti pe aceeaşi lungime de lungă. Nu ştii dacă este vorba de o prietenie sau de ceva mai mult, însă îţi place că ai găsit în sfârşit pe cineva care să te înţeleagă.

HOROSCOP DE WEEK-END 24-25 FEBRUARIE Vărsător

Sunt câteva activităţi interesante pe care ai vrea să le încerci în acest weekend. De-a lungul săptămânii ai descoperit tot felul de noi hobby-uri de care nu ai avut timp să te bucuri, însă acum este momentul.

HOROSCOP DE WEEK-END 24-25 FEBRUARIE Peşti

Atragi multe priviri, însă nu ai încredere suficientă în tine pentru a observa asta. Priveşte mai atent în oglindă şi vei vedea că meriţi toate privirile alea. În plus, eşti un partener minunat de conversaţie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-02

TAGURI: horoscop, horoscop 24-25 februarie, horoscop azi, horoscop februarie, horoscopul zilei, zodii, previziuni astrologice, horoscop zodii, horoscop 2018
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...