2019-01-24 07:00


HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 10-16 IULIE

 |  16:23
HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 10-16 IULIE

Iată ce v-au pregătit astrele pentru săptămâna 10-16 iulie, conform Bucurestifm.ro.

HOROSCOP 10-16 IULIE BERBEC

Începi această săptămână destul de nemulțumit, atunci când vine vorba despre familie, casă, renovarea sau chiar schimbarea domiciliului. Este destul de neplăcut să vezi că nu ai cui să te confesezi și că, de fapt, fiecare își vede numai interesul personal.

Nici relația cu partenerul de viață nu este prea grozavă, mai ales dacă îi vorbești despre cheltuielile care trebuiesc făcute pentru casă, obiecte necesare prin gospodărie.

Spre sfârșitul perioadei analizate aici ești în vervă, plin de energie, reacționând cu promptitudine în situații limită. Așadar, dacă îți vine vreo idee ingenioasă, legată de planul financiar, este recomandat să acționezi.

În ultima zi a săptămânii ai toate șansele să te implici într-o (nouă) relație de dragoste.

HOROSCOP 10-16 IULIE TAUR

Putem vorbi despre o perioadă foarte frumoasă, în ceea ce privește relația cu copiii, creativitatea dar și călătoriile, excursiile pe care le poți face alături de partenerul de viață sau persoana iubită. Este timpul să pui la cale proiecte interesante, creative, alături de partener. Ești susținut în afaceri, ai ocazia să cunoști oameni deosebiți, intreresanți, poți să închei acum parteneriate avantajoase și care îți vor aduce profituri pe termen lung.

Spre sfârșitul acestei perioade poți petrece alături de partenerul de viață sărbătorind o reușită, o promovare personală sau a partenerului. Cert este că te bucuri alături de persoane dragi, lăsând în trecut starea de dezamăgire, pierderile, oamenii care te-au trădat cândva. Capul sus! Este șansa ta acum să te ridici mai presus de eșec, de starea de neputință. Ai mai multă încredere în propriile forțe!

HOROSCOP 10-16 IULIE GEMENI

Ai ocazia, în perioada analizată, să te bucuri de primirea unor vești grozave, în legătură cu familia sau o rudă apropiată. Ai ocazia să-ți valorifici anumite abilități, talente, să te bucuri de un câștig financiar, de o mărire de salariu sau măcar o primă. Din păcate, așa cum vin tot așa se și duc banii primiți acum. Sunt multe facturi de plătit, datorii, abia dacă mai poți să o scoți la capăt.

Atenție la ziua de 12 iulie, atunci când este posibil să fii nemulțumit de atitudinea persoanei iubite sau să ajungi la conflicte cu propriul copil. Este recomandat să-ți controlezi starea de stres, de nemulțumire.

Spre sfârșitul perioadei analizate te bucuri de energie, ești dornic de plimbări în mijlocul naturii. Este posibil să rezolvi acum o problemă legată de locul de muncă, colegi sau colaboratori.

În ultima zi a săptămânii pot avea loc discuții intense în relația de cuplu având ocazia să descoperi lucruri care te vor pune serios „în gardă”.

HOROSCOP 10-16 IULIE RAC

În această săptămână te simți admirat, ești în centrul atenției comunicarea fiind foarte importantă acum. Te poți întâlni cu rude apropiate având astfel ocazia să rezolvi unele neînțelegeri legate de acte, documente, evoluția unui proces. Cert este că de tine depinde dacă reușești să faci față și să pui capăt unor eventuale divergențe de opinii.

Relația cu persoana iubită te poate ajuta, în perioada supusă analizei aici, să rezolvi unele probleme legate de bani.

Spre sfârșitul acestei săptămâni ești plin de entuziasm, preferând să te relaxezi, să te distrezi, să călătorești și, mai ales, să iubești și să te simți iubit. Este timpul potrivit pentru a te lăsa purtat de pasiune, de amor, să trăiești momente de vis împreună cu persoana dragă.

HOROSCOP 10-16 IULIE LEU

Te poți bucura de un câștig financiar binemeritat. Este timpul să te bucuri de realizări frumoase, să vezi rezultatele muncii tale. Putem vorbi despre unele investiții, reparații prin casă, cheltuieli necesare pe care chiar nu este cazul să le mai amâni. Starea de introspecție te poate ajuta să duci până la capăt unele proiecte care te vor favoriza pe termen lung.

Nu este cazul să te agiți prea tare și să dai curs unor parteneriate, până când nu ești sigur cu cine ai de-a face. Este recomandat să-ți asculți intuiția!

În ultima zi a acestei săptămâni te simți împlinit, cât timp vezi că relația de dragoste are șansa de a reveni pe un făgaș cât mai normal.

HOROSCOP 10-16 IULIE FECIOARA

În perioada supusă analizei aici, te simți foarte bine, cât timp nu ții cont de părerea altora, atunci când vine vorba despre carieră, cel puțin în prima parte a acestei săptămâni. Ai ocazia să semnezi contracte care te pot avantaja, din punct de vedere financiar, îndeosebi spre sfârșitul perioadei.

Acordă o atenție deosebită la cheltuielile pe care le faci în preajma datei de 12 iulie. Sunt favorizate acum investițiile pe termen lung.

Evită călătoriile pe distanțe lungi, în data de 13 iulie.

La sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să petreci momente plăcute, alături de familie, de părinți. Discuțiile cu rudele se pot dovedi constructive.

HOROSCOP 10-16 IULIE BALANTA

Ești oarecum dezorientat, dacă merită sau nu să mai „pui gaz pe foc” în relația de cuplu. Poate că acuzațiile pe care le aduci acum partenerului de viață vor provoca, chiar și mai mult, o stare de confuzie în cadrul relației. Nu ești sigur, nu știi ce să mai crezi, dacă este cazul să dai crezare unor bârfe. Ești destul de agitat în legătură cu jobul, obligațiile de serviciu.

Ziua de 12 iulie se poate dovedi de-a dreptul tensionată și nu este recomandat să semnezi vreun contract de colaborare.

Spre sfârșitul acestei perioade ai șansa unui câștig financiar, este posibil să obții o mărire de salariu.

HOROSCOP 10-16 IULIE SCORPION

Sunt buni și prietenii la ceva, mai ales dacă a venit momentul să le ceri niște favoruri. Acordă o atenție deosebită la eventualele probleme de sănătate sau la posibilele accidente, lovituri, în zilele de 11 și 12 iulie.

Ziua de 13 iulie se poate dovedi a fi norocoasă, dacă este vorba despre o călătorie peste hotare, obținerea unei burse de studiu sau, pur și simplu, te poți hotărî să începi noi cursuri. O vacanță alături de partenerul de viață este foarte binevenită acum.

La sfârșitul perioadei analizate aici poți primi banii de care ai nevoie dar aceștia se vor cheltui la fel de repede cum vin.

HOROSCOP 10-16 IULIE SAGETATOR

Este recomandat să acorzi o atenție deosebită în relația cu prietenii, îndeosebi la începutul acestei săptămâni. Ai șansa de partea ta, dacă te gândești la o avansare în carieră sau să obții un job mai bine plătit.

Zilele de 14 și 15 iulie sunt favorabile, dacă vrei să te implici într-o relație amoroasă pe care dorești să o păstrezi în secret. Evită cheltuielile nechibzuite, ține cont de intuiție, atunci când vine vorba despre împrumuturi acordate prietenilor. Nu sunt favorizate investițiile în această perioadă.

Relația cu propriul copil poate deveni destul de tensionată sau ceva te poate răscoli profund. Atenție la relațiile pe care le dezvolți cu persoane aflate la distanță de tine pentru că ești predispus la dezamăgiri.

HOROSCOP 10-16 IULIE CAPRICORN

Se pot produce acum transformări interesante și care vizează relația de mariaj. Ești dedicat carierei astfel încât există riscul să lași familia pe planul secund, fapt care ar putea să atragă nemulțumiri serioase din partea părinților sau a partenerului de viață.

Zilele de 11 și 12 iulie pot fi nefavorabile, din punct de vedere profesional. Este timpul să-ți schimbi strategia, să adopți o nouă atitudine față de colegi sau superiori.

Spre sfârșitul acestei săptămâni ai șansa de a fi susținut de un grup, de o asociație pentru a putea să-ți îndeplinești unele ambiții în plan social.

Ultima zi a acestei săptămâni nu pare să fie prea plăcută, mai ales atunci când te confrunți cu recidivarea unei boli. Atenție la bârfe, dușmanii ascunși.

HOROSCOP 10-16 IULIE VARSATOR

În această săptămână există posibilitatea să se facă lumină în treburile care țin de carieră, de profesie. Se pot ridica acum niște bariere, ai sentimentul că poți să te miști, să acționezi, că tot efortul tău nu a fost în zadar. La locul de muncă te poți face apreciat de către superiori, ideile tale sunt luate în seamă acum, chiar dacă mai apar și unele disensiuni.

Cert este că ziua de 14 iulie se poate dovedi norocoasă, reușind să îți vezi un țel împlinit.

La sfârșitul perioadei analizate te bucuri de succes, împliniri, în ciuda adversarilor.

HOROSCOP 10-16 IULIE PESTI

Este posibil să te confrunți acum cu probleme mai vechi de sănătate și care se cer rezolvate cât mai rapid cu putință.

Cert este că nu te simți în formă, îndeosebi în zilelele de 11 și 12 iulie, atunci când este nevoie de mult efort din partea ta pentru a putea depăși starea de indispoziție.

Sunt favorizate acum călătoriile îndepărtate, revederea cu persoane dragi, copii, rude apropiate. Tot acum ai ocazia să-ți dezvolți un hobby, să vezi rezultate favorabile în urma unor investiții. Nu-ți lipsește nici creativitatea, inspirația fiind o perioadă destul de favorabilă pentru scris, publicarea de materiale informative.

Spre sfârșitul perioadei analizate porți discuții intense, legate de carieră, bani, ceva te nemulțumește.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-12

TAGURI: horoscop, 10-16 iulie 2017, horoscop azi, horoscop iulie, horoscopul zilei, zodii, previziuni astrologice, horoscop zodii, horoscop 2017
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...