2019-01-18 11:48


HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 3-9 IULIE E săptămâna despărțirilor

 |  19:28
HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 3-9 IULIE E săptămâna despărțirilor

Relațiile se fragilizează, soarele puternic aduce arșiță în unele cupluri, iar infidelitățile vor fi ca niște dușuri reci răcoritoare de vară pentru anumiți nativi. Lucrurile se schimbă substanțial din punct de vedere karmic până pe 9 iulie. Iată ce au pregătit astrele pentru săptămâna 3-9 iulie, conform Teotrandafir.com.

HOROSCOP 3-9 IULIE BERBEC – Apar serioase probleme de amor pentru Berbeci. Sunt în pragul unei despărțiri furtunoase, scurte și cuprinzătoare ca o ploaie de vară.

HOROSCOP 3-9 IULIE TAUR – Din 7 iulie se anunță potopul în inima nativilor Taur. Starea de apăsare îi va face complet absenți. Vor descoperi câteva adevăruri dureroase.

HOROSCOP 3-9 IULIE  GEMENI – Nativii acestei zodii continuă să penduleze între pragmatism și visare. Faptul că nu vor fi dispuși să îi asculte pe cei din jur, că nu vor vrea să înțeleagă anumite evenimente le va aduce prejudicii.

HOROSCOP 3-9 IULIE RAC – Racii sunt predispuși la a fi infideli, iar asta le poate dăuna relației, celor care sunt implicați în vreuna.

HOROSCOP 3-9 IULIE LEU – Nemulțumirile interioare îi vor năpădi pe Lei, care vor fi pe punctul de a da vrabia din mână pe cioara de pe gard.

HOROSCOP 3-9 IULIE FECIOARĂ – Și viața sentimentală a Fecioarelor va fi tulburată. Vor purta discuții lămuritoare cu partenerul de viață și de data aceasta ar putea fi definitive.

HOROSCOP 3-9 IULIE BALANȚĂ – Balanțele au ocazia să profite din plin de oportunități cum rar li se mai arată. Cunosc o dragoste nouă undeva pe la finalul săptămânii.

HOROSCOP 3-9 IULIE SCORPION – Cu chestiunile legale vor avea de-a face și Scorpionii. Aceștia se gândesc serios să înceapă o viață nouă în străinătate și încep demersurile în acest sens.

HOROSCOP 3-9 IULIE SĂGETĂTOR – Săgetătorii au o săptămână liniștită din punct de vedere karmic, semn că au început să înțeleagă că nu are rost să se strofoace pentru mizilicurile vieții.

HOROSCOP 3-9 IULIE CAPRICORN – Nevoia de a controla totul își va pune amprenta asupra Capricornilor, cel puțin până pe 22 iulie. Au de câștigat din punct de vedere profesional, dar pierd pe partea sentimentală.

HOROSCOP 3-9 IULIE VĂRSĂTOR – Vărsătorii se vor revolta din cauza unor chestiuni legale. Vor afla cu stupoare că au fost mințiți și poate chiar furați.

HOROSCOP 3-9 IULIE PEȘTI – În ciuda entuziasmului și a fericirii momentului pe care îl așteptau din punct de vedere profesional, acești nativi primesc o lovitură fix când nu se așteaptă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-05

TAGURI: horoscop, 3-9 iulie 2017, horoscop azi, horoscop iulie, horoscopul zilei, zodii, previziuni astrologice, horoscop zodii, horoscop 2017
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...