2017-01-22 20:29


Steaua – Dinamo, LIVE VIDEO, în semifinala de Cupa României

 |  18:00
Steaua – Dinamo, LIVE VIDEO, în semifinala de Cupa României

Steaua – Dinamo, LIVE VIDEO, în semifinala de Cupa României pe Arena Naţională. Mai jos, de la ora 20.30, manşa tur în semifinala Steaua – Dinamo.

AICI:

Steaua – Dinamo, LIVE VIDEO, în semifinala de Cupa României. „Va fi un meci frumos. Va fi un stadion plin şi acest lucru este cel mai important. Vom trata aceste două meciuri foarte serios. Steaua este campioană, este cea mai bună din campionat şi suntem obligaţi să câştigăm şi să ajungem în finala Cupei. Aceste lucruri sunt rezultatul unui traseu foarte lung, cu foarte multe ore de muncă şi foarte multe satisfacţii. Este momentul să demonstrăm. Vom câştiga cupa şi campionatul. Jucăm primul meci acasă şi încercăm să câştigăm. Orice rezultat este bun, numai să fie pozitiv. Steaua este favorită, e cea mai bună echipă din campionatul românesc. Jucătorii sunt foarte motivaţi, toată lumea îşi doreşte să câştige. Nu am nicio preferinţă în ceea ce priveşte cine va câştiga în cealaltă semifinală. Important e să ajungem noi în finală”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Steaua – Dinamo, LIVE VIDEO, în semifinala de Cupa României. „Ne aşteaptă o partidă destul de interesantă în Cupa României, foarte importantă pentru noi, pentru că vrem să mergem mai departe. Întâlnim un adversar bun, neînvins în această ediţie de campionat, dar nu o să le fie uşor cu noi. Sunt convins că vom face o partidă mare, sunt convins că vom avea atitudine, determinare şi sunt convins că vom avea şi un pic de şansă. Că prea mult ghinion am avut (...) Ambiţia este mare, vrem să câştigăm trofee. Dinamo va pune presiune, Dinamo îşi va crea situaţii de gol, sunt convins că va fi un meci frumos. Nu cred că jucătorii mai au nevoie de vreun stimulent la meciul ăsta. Stimulentul este că trebuie să ajungem în finala Cupei României. E cel mai mare stimulent. Până la urmă întâlnim un adversar care are şi bune şi rele”, a declarat Flavius Stoican.

Steaua – Dinamo, LIVE VIDEO, în semifinala de Cupa României. „Steaua este superioară la toate capitolele pentru meciul de diseară, însă Dinamo poate să compenseze cu suflul transmis de suporteri. Fanii lui Dinamo sunt cei mai inteligenţi din România şi le pot transmite jucătorilor să dea totul pe teren. În acest moment echipele româneşti sunt cu doi ani în urma Stelei, cei din Ghencea s-au apucat să construiască o echipă competitivă în Europa şi acest lucru se vede prin rezultatele obţinute în campionat în ultima vreme”, a afirmat Mircea Lucescu la ProTV.

Steaua – Dinamo, LIVE VIDEO, în semifinala de Cupa României. Echipele probabile:

Steaua: Tătăruşanu - Varela, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Pintilii - Adi Popa, Keşeru, Sânmărtean, Tănase – Chipciu.

Dinamo: Bălgrădean - Rus, Durimel, Dr. Grigore, Grecu - Lazăr, Boubacar, Elton, Rotariu - Bilinski – Ţucudean.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2014-04-18
Citeste si:
STEAUA – DINAMO, prima manșă din semifinalele Cupei României
Derby remiză. Dinamo – Steaua, egalitate istorică - VIDEO
Steaua – Dinamo, scor 1-1, în unicul derby din Liga I - REZUMAT VIDEO
Rezumat VIDEO, Coregrafie. DINAMO – STEAUA, scor 1-1, roş-albaştrii în finala Cupei României

TAGURI: steaua, dinamo, live, video, cupa, romaniei, semifinalaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

SEBASTIAN
30 Mar 2014

Hay Steaua Hay Steaua .... Steaua Sus

Adauga un comentariu

Random image