2017-01-24 19:30


PSD-iștii au strâns tone de gunoaie de Ziua Muncii

 |  18:24
PSD-iștii au strâns tone de gunoaie de Ziua Muncii

După ce ani la rând, PSD-iștii ne-au obișnuit de 1 Mai cumirosul micilor și cu berea la halbă, în prima zi a acestei luni, parlamentariidin Opoziție nu au mai încins grătarele. În schimb, sute de PSD-iștii au ieșitîn toată țara pentru a demara o campanie de ecologizare la nivel național.

Dacă liderul PSD, Victor Ponta, a participat de 1 Mai lao acțiune de împădurire în județul Gorj, alături de aproximativ 700 depersoane, în aproape toate județele din țară, parlamentarii PSD au organizat ocampanie de strângere a gunoaielor. În București, zeci de străzi din sectoarele1, 2 și 3 au fost curățate. “Alături de peste 170 detineri din organizația PSD sector 2, am strâns, în patru ore, tone de gunoaiede pe străzile din Cartierul Fundeni. Am ales Cartierul Fundeni, pentru că esteo zonă de la marginea sectorului 2. Toți sacii de gunoi au fost depozitațilângă coșurile de gunoi”,ne-a explicat deputatul PSD, Rodica Nassar.

Totodată, organizația PSD sector 3 a strâns gunoaiele dinCartierul 23 August. “Pelângă strângerea gunoaielor de pe străzile din Cartierul 23 August, am plantatzeci de copaci. Aproximativ 80 de tineri PSD-iști, între orele 10.00 și 15.00,au strâns hârtii, sticle de plastic și alte gunoaie aruncate de cetăţeni.Organizăm periodic astfel de acțiuni de ecologizare a străzilor din sectorul3”, ne-a mai spus Mihai Nițu, reprezentant alorganizației PSD sector 3.

Șipreședintele PSD sector 1, Dan Tudorache, alături de aproximativ50 de tineri din partid au mers în Pădurea Băneasa unde au strâns gunoaiele lăsatede cetățeni. “Am dorit astfel să dăm un exemplu de bun simț și respect pentru mediul înconjurătorcelor care nu înțeleg că natura are nevoie de grija noastră a tuturor. Pădureaeste sursa noastră de oxigen, iar mediul înconjurător curat ne aduce energiafiecărei zile. Trebuie să avem grijă de fiecare spațiu verde, ca dovadă acivilizației și a faptului că suntem egali cu europenii care prețuiesc atât demult natura”, a spus Dan Tudorache. El a precizat că acest gen de acțiuni vorcontinua alături de Lavinia Șandru (PIN). O acțiune similară, la care auparticipat zeci de tineri social democrați, coordonată tot de Dan Tudorache,s-a desfăşurat și în cartierul Giulești Sârbi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-07-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image