2019-03-22 14:28


„100 %” muzical! Robert Turcescu a cântat la iPad, în direct

 |  18:24

Înediţia “100%” din seara de 5 octombrie, Robert Turcescu şi invitatul său, omulde afaceri Cristian Sima, au fost protagoniştii unui altfel de “duet”, momentunic la o televiziune românească.

Într-opauză de publicitate, vedeta B1 şi Sima au observat că au amândoi iPad la eişi, ca doi copii care fac schimb de impresii despre jucăriile lor, au începutsă cerceteze aplicaţiile pe care le are fiecare pe gadget. “Eu mă lăudam căpianul meu e mai avansat, Cristi zicea că nu e adevărat şi aşa ne-a venit ideeasă improvizăm ceva chiarîn direct, mai ales că muzica este şi una dintre pasiunile invitatului meu, nudoar a mea”, ne-a explicat Robert cum a luat naştere inedita decizie. “A fostun gest firesc, am arătat astfel că suntem nişte indivizi normali, nu roboţi”,a mai completat Turcescu.

Pentrua le demonstra oamenilor că există viaţă şi dincolo de criză, Robert şi-a făcuto regulă din a difuza, la finalul fiecărei ediţii a emisiunii sale, câte unvideoclip cu un artist celebru sau o secvenţă dintr-un musical renumit.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638945-07-12
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...