2017-01-20 12:18

MONDEN


19.30, Acasă TV: “Suflet vândut”

 |  16:49
19.30, Acasă TV: “Suflet vândut”

Tensiune, intrigă, pasiune, senzualitate şi romantism sunt doar câteva dintre ingredientele care fac din “Suflet vândut” una dintre cele mai bine cotate telenovele la nivel intrernational.

Ana Brenda Contreras o interpretează pe Ana Paula, o tânără frumoasă din provincie, sensibilă, cu valori bine structurate, care se hotărăşte să devină infirmieră pentru a-i putea ajuta pe cei aflaţi în suferinţă. Ana Paula îl întâlneşte pe Gustavo Durán (Jose Ron), un inginer responsabil şi muncitor. Se îndrăgostesc unul de altul la prima vedere, însă fericirea le va fi spulberată de planurile malefice ale lui Rogelio (Jorge Salinas), întrucât face o pasiune pentru ea.

De-a lungul filmărilor au circulat zvonuri că mai mulţi actori din distribuţie ar fi avut relaţii amoroase, ca de exemplu cea dintre Julian Gil şi Marisol Gonzalez, însă Gil a declarat că între ei este o relaţie de pură prietenie.

În ceea ce o priveşte pe Ana Brenda Contreras, s-a zvonit că actriţa ar fi fost  fost implicată în două aventuri, una cu Aaron Diaz şi alta cu Jose Alberto Castro, producătorul telenovelei, însă ambele au fost infirmate. Ana Brenda a spus că ea şi Aaron sunt foarte buni prieteni, nimic mai mult, prietenie pe care au dezvoltat-o în ani, întrucât au mai lucrat împreună. Cât despre a doua presupusa idila, protagonistă telenovelei a declarat că îl priveşte pe Jose Alberto Castro ca pe un unchi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-30

TAGURI: suflet vândut, telenovela, acasă tv, jose alberto castro, julian gil, Marisol GonzalezComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image