2018-11-15 06:17


22 aprilie: David Bisbal, pe scena Sălii Palatului

 |  14:23
22 aprilie: David Bisbal, pe scena Sălii Palatului

A fost nevoie doar de doi ani şi de un disc pentru ca Spania şi America Latină să fie la picioarele lui. I-au urmat, apoi, Europa şi Statele Unite.Energic, carismatic, talentat, dar modest, cu focul latino în inimă, având cele mai senzuale mişcări, un surâs şi o privire care te dezarmează, David Bisbal a devenit în foarte scurt timp o vedetă internaţională de primă mărime, un adevărat icon al muzicii latine.

Artistul spaniol, însoţit de formaţia sa de instrumentişti, pregăteşte pentru fanii din România un show live, plin de energie. Acordurile latino, ideale pentru dans, se completează cu baladele, care evidenţiază impresionantele calităţi vocale ale lui Bisbal. Publicul se poate bucura de ritmurile celebrelor hituri „Buleria“ sau „Corazon Latino“, dar şi de single-urile incluse pe ultimele sale albume, „Premonicion“ şi „Sin mirar atras“.

David Bisbal a concertat pentru prima dată în România în decembrie 2008, când peste 4.000 de spectatori din toată ţaral-au acompaniat frenetic pe tot parcursul recitalului, fascinaţi de energia debordantă a artistului. Cântăreţul şi-a început cariera în urmă cu 10 ani, timp în care a lansat patru albume, care au înregistrat vânzări de peste 5 milioane de discuri. Artistul spaniol a fost numărul 1 în Spania, Statele Unite, Argentina şi Mexic, palmaresul său internaţional însumând peste 50 de premii, între care un Latin Grammy şi mai multe Billboard Latino.

Biletele se găsesc online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro, www.ticketpoint.ro, www.biletoo.ro şi la Sala Palatului, Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian“, Teatrul de Comedie, Teatrul Foarte Mic, Staţia de Metrou Unirii 1, Magazinele Diverta, Magazinele Germanos, Carrefour, Oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro.În funcţie de categorie, preţul unui bilet este de: 400 lei - Categoria Super Vip

350 lei - Categoria Vip

250 lei - Categoria I

150 lei - Categoria a-II-a

100 lei - Categoria a-III-a


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-09-02

Mai multe imagini:
22 aprilie: David Bisbal, pe scena Sălii Palatului
zoom

TAGURI: David Bisbal, concert, Sala Palatului
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...