2017-01-24 23:23


23.30, Acasă TV: “7 păcate”

 |  16:46
23.30, Acasă TV: “7 păcate”

Când iubirea devine ură, şi când virtutea se transformă în păcat? Telespectatorii vor afla răspunsul din 1 februarie, în fiecare zi, de la 23.30, ACASĂ, în telenovela braziliană, „7 păcate” („Sete Pecados”), în care tentaţiile luxului şi banilor pot umbri iubirea adevărată. Giovanna Antonelli, Priscila Fantin şi Reynaldo Gianecchini formează triunghiul amoros al poveştii, iar personajele interpretate de ei vor afla pe propria piele efectele celor şapte păcate capitale.

Giovanna Antonelli, actriţa care a fost apreciată de o lume întreagă datorită rolului său din „Clona”, revine ACASĂ alături de actorul Reynaldo Gianecchini, pe care telespectatorii îl cunosc din telenovelele „Legături de familie”, „Culoarea păcatului” şi „Belissima”. În telenovela “7 păcate”, faimosul actor Reynaldo Gianecchini îl interpretează pe Dante, un taximetrist care duce o viaţă simplă şi liniştită, asta până când îi apare în cale Beatriz, căreia îi dă viaţa  actriţă Priscila Fantin, pe care telespectatorii au urmărit-o în producţia „Ciocolata cu piper” difuzată ACASĂ.

Pentru Beatriz niciun păcat nu este suficient de grav pentru a-l cuceri pe bărbatul dorit, prin urmare ea se va folosi de cele şapte păcate capitale, Invidia, Mânia, Trufia, Trândăvia, Lăcomia, Avariţia şi Desfrâul pentru a-l lua pe Dante din braţele lui Clarice (Giovanna Antonelli). Beatriz va descoperi că fiecărui păcat îi corespunde o virtute şi nimeni nu este pe deplin bun, sau în totalitate rău.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-30

TAGURI: 7 păcate, acasă tv, telenovela, Giovanna Antonelli, Priscila Fantin, Reynaldo GianecchiniComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image