2019-01-17 13:11


28 iunie, Le Gaga: Alex Velea şi DJ Optik îşi fac de cap

 |  15:27
28 iunie, Le Gaga: Alex Velea şi DJ Optik îşi fac de cap

După concertul lui CRBL de pe 21 iunie, Le Gaga continuă petrecerea săptămânală "Summer Session" şi joi, 28 iunie, alături de un alt invitat special. De data aceasta, Alex Velea este cel care încântă publicul din Le Gaga, alături de Adrian Eftimie şi Dj Optik.

"Minim doi", cea mai nouă piesă semnată Alex Velea, poate fi ascultată în seara concertului împreună cu alte melodii ale lui Alex, ajunse de asemenea hituri: "Când noaptea vine", "Don't say it's over", "Whisper", "Secret, discret" şi multe altele. Săptămână de săptămână, clubul organizează petreceri dintre cele mai variate. În fiecare joi, petrecerea "Summer Session" este energizată de Adrian Eftimie şi Dj Optik, vinerea are tematica "What The F... riday", iar sâmbătă distracţia se prelungeşte până în zori, la petrecerea "Express Yourself".

După ce a câștigat emisiunea-concurs “Star Factory” la sfârşitul anului 2003, Alex a colaborat cu Anna Lesko la o melodie de pe ediția specială a albumului ei, “Pentru tine”. A urmat o colaborare cu Anda Adam pentru al doilea album solo al ei, “Confidențial”. Melodia, intitulată „Ce ți-așface (Selecta)” s-a bucurat de un mare succes în România, fiind difuzat des pe posturile de muzică. Album său de debut, intitulat “Yamasha”, a fost lansat în toamna anului 2006, și se vrea o declarație din partea lui Alex: „Piesele acestea mă descoperă în fața publicului... Ăsta sunt eu... Am încercat să pun pe note gânduri, sentimente, trăiri... «Yamasha» mă reprezintă.” Pentru acest album, Alex a colaborat cu Smiley, Marius Moga, Connect-R, Matteo și Don Baxter. De pe album au fost promovate patru piese: „Yamasha”, „Dragoste la prima vedere” (feat. Connect-R), „Când sunt cu tine” (feat. Mandinga) și „Doamna mea”. De asemenea, a scos hitul anului 2010 "Don't say it's over".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-03-26

TAGURI: 28 iunie, Le Gaga: Alex Velea şi DJ Optik îşi fac de cap
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...