2017-01-20 11:47

MONDEN


30 decembrie: 21.00, Diva Universal: Dincolo de uşi

 |  20:27
30 decembrie: 21.00, Diva Universal: Dincolo de uşi

Helen (Gwyneth Paltrow), o tânără englezoaică, directoare pentru relaţiile cu publicul într- o firmă londoneză, are o viaţă destul de bine pusă la punct. Meseria îi place, prietenul său Gerry (John Lynch), romancier în ascensiune, este afectuos şi loial. Toate acestea se desfăşoară zilnic aproape la fel, până în ziua în care Helen este concediată. Ea se întoarce acasă mai devreme decât de obicei şi viaţa sa ia o întorsătură bizară, de fapt două întorsături bizare.

Helen pierde metroul, uşile se închid chiar în faţa sa. Pe stradă, este agresată de un individ care încearcă să-i ia poşeta. Ajunge la spital unde este pansată, apoi acasă. Aici îi povesteşte prietenului său întâmplarea nefericită. Astfel, Gerry care încerca de mult să-i spună că are pe altcineva nu găseşte momentul potrivit.

Dar ce s-ar fi întâmplat dacă Helen prindea metroul? Ea s-ar fi aşezat lângă un tânăr (John Hannah) cu care s-ar fi împrietenit, mai ales că ajunsă acasă, Gerry ar fi fost în pat cu fosta lui iubită, Lydia (Jeanne Triplehorn) şi pentru care tocmai vroia să o părăsească însă nu avea curajul să o facă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-25Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image