2017-01-22 12:07

MONDEN


30 decembrie: 21.25, HBO: Totul despre sex 2

 |  20:29
30 decembrie: 21.25, HBO: Totul despre sex 2

Umorul, prietenia, pasiunea pentru modă sunt readuse pe ecran cu prisosinţă de "Sex and the City 2", în timp ce Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) şi Miranda (Cynthia Nixon) muşcă încă o dată din mărul promisiunilor new-yorkeze, trăindu-şi vieţile tumultoase şi poveştile de dragoste într-o urmare cu adevărat strălucitoare.

Ce se întâmplă după ce spui "DA?" Viaţa lor de acum este tot ceea ce şi-au dorit, dar n-ar mai fi "Sex and the City" dacă pe fete nu le-ar mai aştepta unele surprize? de data aceasta sub forma unei aventuri glamour, sub soare torid, care le poartă departe de New York, în cel mai luxos, exotic şi captivant loc de pe pământ, unde misterul le iese în cale la fiecare pas. Este o evadare care vine la momentul potrivit, exact atunci când cele patru prietene încearcă să iasă din rutina rolurilor tradiţionale de neveste, mame, etc.

În fond, uneori trebuie să-ţi mai faci de cap cu prietenele!

Ca şi prima parte, filmul se bazează pe serialul TV creat de Darren Star, care a fost inspirat după personajele cărţii lui Candace Bushnell.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-25Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image