2017-01-24 01:03


31 decembrie: 21.45, Antena 1: Revelion de poveste

 |  13:41
31 decembrie: 21.45, Antena 1: Revelion de poveste

Cu: Dan Negru

Anul acesta, cei de acasă au parte de un Revelion de poveste, cu muzică, umor şi foarte multe surprize prezentat de nimeni altul decât de campionul divertismentului Dan Negru.

Dan Negru dă startul unui Revelion de poveste, cu artişti unul şi unul, muzică aleasă şi multă voie bună. Frumoşi, nebuni sau geniali, 100 de staruri din România petrec Revelionul alături de Dan Negru şi telespectatorii săi, trecând prin transformări incredibile. Rasputin, Othello, Naşul, Lady Gaga, personajele din Avatar, motociclistul YMCA sau mama lui Ştefan cel Mare sunt doar o parte dintre cei cărora vedetele le dau viaţă în noaptea dintre ani.

Odată cu el românii sărbătoresc prima zi din 2012, iar la cei 12 ani ai săi ar putea să intre în cartea recordurilor.

Motivul pentru care ar putea intra în Cartea Recordurilor este faptul că anul acesta, Dan Negru, prezintă pentru a 12 oară ediţia de Revelion, un "Revelion de poveste" alături de cei de acasă. Un motiv şi mai important pentru care ar putea intra în Cartea Recordurilor este faptul că an de an, românii l-au ales pe Dan Negru, iar în seara specială de Revelion, la cumpăna dintre ani, telespectatorii au fost "mereu aproape".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-07-06

TAGURI: revelion, program, antena 1, dan negruComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MATEI SEVASTIAN CRISTIAN
01 Ian 2012

RUSINEEEE !!! RUSINE!!!!! RUSINE!!!!!! .Pacat Dan Negru , esti un moderator bun , i-ti faci meseria bine cand ai colaboratori buni , dar de data asta scuza-ma, ai promovat incultura si prostul gust .Ai avut ca invitati o armata de analfabeti care nu au facut alceva decat sa ne indispuna , si vorbesc aici de mine si de familia mea .Am urmarit programul vostru de revelion din Italia si am ramas profund dezamagit.Nu manelisti reprezinta Romania si voi sunt sigur ca stiti asta ,nu manelisti sunt cei care merita promovati. Sunt o plaga inca deschisa in cultura si in sowbizzul romanesc care nu stiu cand or sa dispara .Ganditi-va bine ca voi cu ajutorul televiziuni puteti , daca vreti sa schimbati multe in tara noastra.Stiu ca televeziunea e o afacere dar gestionata cum trebuie ar aduce oricum profit.Fara manelisti si fara tuate fufele pe care le-ati invitat in studiou sunt sigur ca altfel ar fi stat lucrurile.Dragi mei promovati cultura ,bunul simt ,educatia si buna credinta in televiziune. Numai asa tineri pot invata ceva si se pot daca mai poate schimba.
BESU ANA MARIA
02 Ian 2012

cea mai tare emisiune din lume.au fost melodii superbe si cantaretii la fel.iar mastile au fost super.
Random image