2017-01-21 02:09

MONDEN


31 decembrie: 21.45, Pro TV: Serviciul Român de Comedie

 |  13:45
31 decembrie: 21.45, Pro TV: Serviciul Român de Comedie

*Intervenţie Piaţa Revoluţiei

Serviciul Român de Comedie (SRC) este instituţia care supraveghează comedia din viaţa politică, socială şi mondenă din România, prin intermediul agenţilor săi speciali.

SRC este singurul serviciu secret care recunoaşte că activitatea sa este de tot râsul. El supraveghează si deconspiră resursele comice ale ţării şi încearcă să ofere fiecărui român porţia de comedie pe care o merită, sub deviza "SRC te vede, râzi pentru ţara ta!"

Până acum SRC nu avea un sediu bine stabilit, el fiind infiltrat în toate instituţiile publice unde sunt bani ai statului de care se poate face băşcălie.

Serviciul Român de Comedie este, de asemenea, singura instituţie care nu trăieşte din impozite, ci din incompetenţa celor care ne conduc, sunt vedete ale vieţii mondene sau pur şi simplu sunt nişte oameni oarecare ce fac lucruri comice din greşeala sau din prostie.

Deoarece comedia este una dintre cele mai bogate resurse naturale ale ţării noastre, Serviciul Român de Comedie îşi asumă în faţa poporului răspunderea de a o exploata la adevărata ei valoare. Fie că este vorba de o picoteală în Parlament, o gâlceavă între personajele mondene ale zilei sau o tâmpenie comisă de un simplu cetăţean, SRC nu se va da înapoi de la nimic pentru a o intercepta şi a o aduce în faţa voastră.

Obiectivul serviciului este buna dispoziţie prin intermediul echipei sale de agenţi speciali profesionişti, riguros instruiţi pentru comedie.

Pentru îndeplinirea obiectivului, noua componenţă a echipei îi includ pe Monica Anghel, Mihai Bobonete şi Cătălin Neamţu. Noutăţile constau în "Clanul Lupilor", un serial despre lumea comică a interlopilor de carton, "Elena Sălbatică", prima telenovelă politică românească şi "Comediscovery", o nouă rubrică.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-07-06

TAGURI: revelion, pro tv, Serviciul Roman de ComedieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image