2017-01-18 01:33

MONDEN


31 decembrie The Silver Church: Midnight Masquerade Ball

 |  13:39
31 decembrie The Silver Church: Midnight Masquerade Ball

"Midnight Masquerade Ball" înseamnă desigur Bal mascat. "Bal" pentru a sublinia solemnitatea serii şi atenţia cu care este tratat orice detaliu însemnând decorul, mobilierul, atmosfera, crescendo-ul muzical şi artistic.

"Mascat" pentru a transmite şi comunica extrem de concis esenţa în care se desfăşoară întreaga seară: fiecare persoană prezentă la acest eveniment poartă un costum sau o mască, adică întruchipează un personaj. Astfel, fiecare joacă un rol. Rolul pe care doriţi să-l jucaţi în această noapte specială, personajul pe care doriţi să-l întruchipaţi şi costumaţia în care doriţi să vă deghizaţi trebuie să se supună unei singure reguli: să fie un personaj în a cărui piele aţi dorit dintotdeauna să intraţi.

Evenimentul din această seară are o regulă ce se doreşte a nu fi încălcată: "Silence rule".

Această regulă a tăcerii are următoarea semnificaţie: chiar dacă unele persoane vă sunt cunoscute din viaţa de zi cu zi sau de la evenimentele anterioare ce au avut loc în club, regula tăcerii vă obligă să nu ţineţi cont de adevărata identitate a persoanei în cauză şi să vă respectaţi rolul pe care aceasta îl propune. După ora 00.00, regula poate fi păstrată, dar nu mai constituie obligaţie. "Silence rule" are şi o a doua semnificaţie: ceea ce se întâmplă în club, rămâne în club!

Este o regulă ce se aplică în multe alte locuri şi semnifică dreptul inalienabil al participanţilor la intimitate. Nu sunt permise fotografierea sau filmarea persoanelor din club decât cu acceptul explicit al acestora şi este descurajată orice iniţiativă de tip paparazzi sau vânători de scandaluri mondene. Bal mascat semnifică şi dorinţa intimă a participanţilor de a se arăta şi a se comporta incognito, fără a fi judecaţi, fără a fi asociaţi cu diverse categorii sociale, fără catalogări şi fără repercusiuni viitoare asupra vieţii lor sociale sau profesionale.

Pe parcursul întregii nopţi servirea este de tip "open bar". Toate produsele existente pe lista de preţuri a clubului se servesc în mod gratuit, cu excepţia ţigărilor care vor fi achiziţionate la preţurile obişnuite. Există şi un bufet suedez pus la dispoziţie de firma de catering parteneră a clubului.

Programul muzical este asigurat de cei doi DJ rezidenţi ai clubului (DJ Mărcuş & DJ H.), iar stilul muzical este cel cu care v-aţi obişnuit din serile de vineri şi sâmbătă (charts, classics, pop hits).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-13

TAGURI: Midnight Masquerade Ball, The Silver Church, bal mascatComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image