2016-12-10 16:56

MONDEN


31 decembrie. Vila Rodizio. The Funky Gang

 |  12:42
31 decembrie. Vila Rodizio. The Funky Gang

Trupa s-a format în toamna lui 2010, atunci când băieţii au dorit să apară pe piaţă cu acel repertoriu "altfel" decât restul formaţiilor de cover. După două săptămâni de repetiţii intense au şi început să cânte prin cluburile bucureştene.

De atunci, nu au lipsit nicio săptămână de pe scena muzicală. În spatele succesului însă, stă o muncă asiduă în sala de repetiţii, profesionalism şi nu în ultimul rând, atenţie la detalii. Despre componenţa trupei, se poate spune că a trecut prin perioade dificile până a ajuns la formula de succes: Georgiana, Ştefan, Ionuţ, Relu şi Ati. Repertoriul lor este un mix de piese pe care îl cântă cu plăcere, iar publicul îi aşteaptă cu nerăbdare de fiecare dată.

Ca stil muzical, formaţia trece prin funk, jazz şi se opreşte în pop-rock, importantă rămâne adaptarea la public şi înainte de toate, calitatea prestaţiei live.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-01

TAGURI: The_Funky_Gang, trupa, decembrie, cover, repetitii, Vila_RodizioComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

HOROSCOP 1 DECEMBRIE: Momentul schimbării pentru Fecioare O zi excelenta pentru nativii zodiei rac, pentru fecioare a venit momentul schimbarii, iar... 01 Dec 2016 | (0)
HOROSCOP 2 DECEMBRIE: Berbecii semnează o înțelegere importantă Berbecii fac inca un pas spre indeplinirea dorintelor lor, Leii isi urmeaza instinctul, iar... 02 Dec 2016 | (0)