2017-01-23 06:38


3 ianuarie: 10.45, Grand Cinema Digiplex: Killer Elite: Înfruntarea

 |  14:43
3 ianuarie: 10.45, Grand Cinema Digiplex: Killer Elite: Înfruntarea

Având la bază o poveste reală, thrillerul acesta îşi poartă spectatorii pe întreg globul, de la Paris în Australia, din Londra în Orientul Mijlociu, împreună cu fostul agent de operaţiuni speciale Danny Bryce (Jason Statham).

Mexic, 1979. Danny (Jason Statham) şi mentorul său, Hunter (Robert De Niro) sunt mercenari care îşi pândesc prada. Apare un convoi fomat din maşini de poliţie care escortează mai multe limuzine. Cu o eficienţă nemiloasă, Dann asasinează ţinta. Dar în aceeaşi maşină se află şi un băiat de 10 ani.

Danny nu poate să curme viaţa băiatului, iar acest momentul de ezitare duce la împuşcarea sa. Hunter îi salvează viaţa, dar Danny realizează că nu mai poate continua în branşa asasinilor plătiţi.

Noua viaţă a lui Danny se schimbă brusc, când Agentul îi trimite o fotografie a lui Hunter, captiv în palatul din Oman. Totul face parte din planul Agentului: numai ameninţându-l pe Hunter poate să-l atragă pe Danny, cel mai bun asasin din lume, înapoi în joc. Pentru a-i salva viaţa lui Hunter, Danny trebuie să accepte contractul şi să-i ucidă pe trei dintre cei mai buni agenţi SAS.

Revenit fără tragere de inimă în jocul morţii, Danny îşi reuneşte fosta echipă: Davies (Dominic Purcell), un fost paraşutist pus pe farse, şi Meier (Aden Young), un american genial, dar socio-inept.

"Killer Elite" devine povestea unui război secret, care face ravagii de la Londra la Oman şi din Paris în Australia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-08-28

TAGURI: infruntareaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GEORGE
03 Ian 2012

ce bine ar fi ca de cealalta parte a lunetei sa fie TRADATORII ROMANIEI !

Adauga un comentariu

Random image