2017-01-24 13:11


3 ianuarie: 20.30, Pro TV: Hitch - consilier în amor

 |  14:50
3 ianuarie: 20.30, Pro TV: Hitch - consilier în amor

Alex este peţitorul de serviciu, cel dotat de la natură cu tone de şarm, cuvinte potrivite şi gesturi menite să smintească orice femeie. Pe capul lui cade lunaticul şi timidul Albert, căruia trebuie să i se facă intens protecţia muncii în planul relaţiilor erotice. Se începe cu un decalog gen Ce le place femeilor, iar de ajuns...

Filmul este o delicioasă comedie romantică, cu dialog isteţ şi alert, demn de comediile sofisticate ale aniilor 40, cu singura diferenţă că are un plus de culoare, cuplul de protagonişti fiind de data aceasta o vedetă afro-americană ca Will Smith şi una în plină ascensiune, cu farmecul latin al Evei Mendes. Iar plusul acesta de culoare tipologic se revarsă şi asupra filmului, cu succes şi mult umor.

Momentele comice sunt bine dozate, intercalate cu cele lirice, întâlnirile dintre parteneri sunt mai puţin cosmetizate, chiar uşor penibile, dar atât de umane. Albert este grăsuliu şi îngroşat neîndemânatic, în ciuda inteligenţei şi stofei umane de bună calitate pe care le posedă cu naturaleţe. Şi dacă este scos învingător este şi pentru că face parte din reţetarul hollywoodian al genului, dar şi pentru a credita o categorie umană des stigmatizată de societate şi film.

În plus, o minunată reîntâlnire cu New York-ul, nu atât pe străzile lui din care abia se vede cerul, ci exterioară, pe râul Hudson, într-o frumoasă cursă pe jet-sky. Şi nu în ultimul rând finalul, cu dansul petrecăreţilor cu adevărat sexy. Yeah, baby!

Distribuţia:

Will Smith (Alex 'Hitch' Hitchens)

Kevin James (Albert)

Eva Mendes (Sara)

Amber Valletta (Allegra Cole)


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-08-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image