2019-03-24 23:42


50.000 de fani Andra au sărit gardul grădinii Domnului

 |  18:16
50.000 de fani Andra au sărit gardul grădinii Domnului

Nu cred că este străină cuiva acea vorbă străveche şi perfect aplicabilă situaţiei de faţă, respectiv “Mare e gradina Domnului, dar mulţi prosti sar gardul”. În cazul de faţă, vreo 50.000. Puhoiul cu pricina, fan declarat Andra, a răspuns prezent indemnului postat pe o pagina-clona de Facebook a Andrei, de a “partikipa” la un concurs prin care unul dintre ei, cel mai norocos din puhoi, ar fi câştigat o maşină de lux. Chiar dacă aceste foarte multe mii de creduli au fost avertizaţi, prin intermediul a zeci de comentarii, că anunţul este unul fals şi li s-a pregătit doar o evidentă bătaie de joc, s-au găsit numeroşi “inteligenţi” să contrazică avertismentele: “Doamna Andra este foarte bună la suflet. De aceea ne dă cadou maşina ei. Te oftici că nu o câştigi tu?” sau “Sper să câştig pentru că mă mărit în septembrie şi ar fi un cadou frumos”. Pam-pam!

”Cu ocazia deschiderii noii mele pagini, am hotărât să fac cadou fanilor maşina mea pe care nu o mai folosesc, un Mercedes din 2014. Tot ce trebuie să faceţi este să daţi like paginii, să distribuiţi această postare şi să lăsaţi un comentariu cu ”partikip”(atenţie, trebuie scris cu k). Câştigătorul îl voi anunţa pe 1 August”, scria pe pagina de Facebook Andra Official, cont evident fals. Acest lucru a fost confirmat şi de Andra, însă chiar şi aşa, sute de fani animaţi de dorinţa de a câştiga bolidul au lăsat în continuare mesajul “partikip” în josul postarii respective.

De-a rasu’-plansu’, dar s-a şi iscat un război virtual între cei mai puţin mobilaţi la mansardă şi persoanele care încercau să le deschidă ochii. Toţi comentatorii care au scris “Sunteţi prosti făcuţi grămadă! Nu înţelegeţi că nu dă nimeni nici o maşină?” sau “Nu-mi vine să cred că există atât de mulţi prosti pe lume. Mă mir că aţi supravieţuit până acum cu un sfert de creier!” s-au ales cu ocare virtuale dintre cele mai urâte din partea celor care insistau că “Doamna Andra e bună şi ne dă maşina ei. Te oftici?”. Aproape că nu ar mai fi nimic de adăugat, însă pericolul apare atunci când, vorba unui comentator – “Mulţi dintre voi mergeţi la vot. Asta e problema!”.

“Te voi iuby maxym dacă îmi dau mye maşina asta!”, scrie o domnişoară trecută de vârsta majoratului, completată de o doamnă între două vârste: “Ba eu te iubesc mai mult, Andra. Dă-mi mie maşina, te rog, să o dau la nepoţi”.

“Stupizi sunteţi, oameni buni”, încearcă să-i lămurească un bărbat care se recomanda pe Facebook ca fiind profesor de fizică, însă imediat şi-a luat câteva zeci de scatoalce virtuale. “Bine că ştii tu, moşule! Te oftici că nu îţi dă ţie maşina?” şi “Vezi de treaba ta şi nu o supăra pe doamna Andra, nesimţitule”.

“Mari tâmpiţi sunteţi. Când vreodată o să vă îndemne Andra să scrieţi “partikip” şi nu “particip”. Mergeţi la muncă, lăsaţi Facebook-ul, că nu vă cade mertanul din cer doar aşa partikipand la un concurs (dacă îl pot numi aşa; este o glumă proastă, care va scoate în evidenţă prostia, iar voi aţi trecut cu brio testul imbecilităţii supreme)”, se chinuie un tânăr să-i lumineze pe “partikipanti”. După comentariul lui, însă, au urmat peste 500 de mesaje “partikip”, semn că nimeni nu a ţinut cont de îndemnul lui, ci de al Andrei-celei-false.

Ce spune Andra

La trei zile de la publicarea concursului fals, a apărut şi reacţia Andrei. Evident, cântăreaţă a infirmat orice fel de legătura cu respectiva pagina de Facebook şi cu acel concurs, menţionând că va face o plângere la Poliţie şi una la Facebook, cerând închiderea paginii, dar şi pedepsirea celor care au profitat de naivitatea a peste 50.000 de internauţi.

Şi Antonia a păţit-o!

50.000 de fani Andra au sărit gardul grădinii Domnului
zoom

„Dragii mei, după cum ștțti, aceasta este singura mea pagina de Facebook oficială! Așa că vă rog să nu luați în seamă toate mesajele de pe profile personale sau pagini create care se dau drept mine. Ba mai mult, vă rog să le dați report! Cum este și cazul acestei pagini =>https://www.facebook.com/AntoniaOficial/photos/a.1710532522558295.1073741828.1710530435891837/1744081692536711/?type=3&theater  Dați REPORT, eu nu am făcut și nu voi face niciodată astfel de concursuri! Mulțumesc”, a scris Antonia revoltată pe Facebook.

„Cu ocazia dechiderii noii mele pagini am hotărât să fac un cadou fanilor: maşina mea pe care nu o mai folosesc de ceva timp, Range Rover Evoque 2013. Tot ce trebuie să faceți este să dați LIKE paginii, să distribuiți aceasta postare și să lăsați un comentariu cu „Partikip” (Atenţie mare să fie scris cu k). Succes tuturor! Câştigătorul îl voi anunţa în data de 1 August. Vă pup!”, suna mesajul fals.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-26

Mai multe imagini:
50.000 de fani Andra au sărit gardul grădinii Domnului
zoom
50.000 de fani Andra au sărit gardul grădinii Domnului
zoom
50.000 de fani Andra au sărit gardul grădinii Domnului
zoom

50.000 de fani Andra au sărit gardul grădinii Domnului
zoom

TAGURI: fani, andra, gard, facebook, masina, cadou
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...