2018-07-20 20:59


6 pahare de apă pe zi previne celulita

 |  15:30
6 pahare de apă pe zi previne celulita

Alimentaţia sănătoasă, mersul pe jos şi cele 6 pahare de apă pe zi sunt cele mai indicate metode de a fenta celulita. Iată ce trebuie să mănânci.

Fructe şi legume proaspete

Din gama fructe şi legume nu uitaţi citricele, roşiile, pătrunjelul, căpşunele şi ardeii graşi, deoarece au un conţinut bogat de vitamina C, care contribuie la menţinerea colagenului, conferind elasticitate pielii.

Lactate degresate

Laptele, brânza şi alte lactate nu trebuie să lipsească din dietă, însă atenţie la cele cu un conţinut mare de grăsimi. Laptele şi iaurtul degresate, brânza proaspătă sunt elemente-cheie pentru o dietă echilibrată anticelulită.

Nici o masă fără peşte

Face minuni pentru piele, iar cel mai indicat este somonul care, datorită grăsimilor, joacă un rol esenţial în menţinerea sănătăţii şi a tinereţii organismului. Grăsimile esenţiale din peşte ajută la ameliorarea inflamaţiilor care accentuează aspectul de coajă de portocală al pielii.

Hidratare corectă

Apa este cel mai puternic detoxifiant natural, iar pentru a ţine celulita deoparte, este obligatoriu să consumaţi şase pahare de apă pe zi. Celulita este o reacţie caracteristică a pielii, care conferă acesteia aspectul de “coajă de portocală”, scrie ziarul click.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-06-21

TAGURI: apa, previne, celulita, alimentatie

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova